فکر خیانت به تو از عاشقی ست ..
این سر بی صاحب اگر می کند ..
هر چه فرار از گذرت می کنم ..
باز مرا ، عشق تو خر می کند !
این سر بی صاحب اگر می کند ..
هر چه فرار از گذرت می کنم ..
باز مرا ، عشق تو خر می کند !
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||
فکر خیانت به تو از عاشقی ست ..
این سر بی صاحب اگر می کند .. هر چه فرار از گذرت می کنم .. باز مرا ، عشق تو خر می کند !
19-12-2014، 17:20
بر درخت زنده بی برگی چه غم ..
وای بر احوال برگی بی درخت ..
05-01-2015، 16:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-01-2015، 16:33، توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ.)
شبــهای مَن اینــجوری صـبح میشهـ
با اشکـ و لبــخند و در و دیوارـــ آهنگی ـکه دوست داشتــی رو تکرار ســیگار و هی ســیگار و هی سـیگار.. گاهیـ فَقَط یکـ دلـ می خواهم تا برایش صُحبَت کنم تا کَمی مَرا بشنَود...
10-01-2015، 18:13
تـو نـَمـاز بـخـون
مـَن مَشــروب ميـخـورم...! فــرقـي نـداره... هردمـون تـا خـُــدا ميريـم ...!
10-01-2015، 18:41
میخوام دنیا نباشه ....... اگراونی که دنیامه نباشه......
10-01-2015، 18:43
! عشق ینی بگی داره گریم میگیره بگه غلط کردی مگه دسته خودته
عشق ینی اشکاتوببینه زبونش بندبیاد ... عشق ینی الکی بگی قهرم جدی بغض کنه ... عشق ینی باهاش دعواکنی آخرش بگه دوست دارم ... عشق ینی اون "م" مالکیت آخره اسمت ... عشق ینی بعد از چندماه نه تو بتونی فراموشش کنی نه اون ... عشق ینی بعدازیه عالمه دعوابگه : بیا بغلم ؟! عشق ینی وقتی پیشه توام آرومم ... عشق ینی بهترین ساعتای عمرم وقتیه که پیشتم ... عشق ینی دستشوبگیری دلت بلرزه ... عشق ینی توچشماش نگاه کنی مطمئن بشی دوست داره ... عشق ینی بگه همه ی دنیاهم جمع بشن نمیتونن جدامون کنن ... عشق ینی یه ساعت نگذشته از اون موقع که دیدیش ولی : دلت براش تنگ بشه ... ((
10-01-2015، 20:51
دختر گفت : بشمار ...
پسرک چشمانش را بست ... و شروع کرد به شمردن : یک ... دو ... سه ... چهار ... دخترک رفت پنهان شود ... آن طرف تر پسر دیگری را دید که گرگم به هوا بازی میکند ... برّه شد و با گرگ رفت ... پسرک قصه هنوز می شمارد ... اعتراف تلخي است ... ولي ... عشقم و آن غريبه به هم مي آيند ...
11-01-2015، 10:13
وقتی دو عاشق از هم جدا میشن ...
دیگه نمیتونن مثل قبل دوست باشن ... چون به قلب همدیگه زخم زدن ... نمیتونن دشمن همدیگه باشن ... چون زمانی عاشق بودن
11-01-2015، 14:15
با توئم! پنجره هان رونق این خانه چی شد؟!
آن زن ِ دیوانه که رفت آن مردک دیوانه چه شد؟! از مرد ِ شب آواره بگو بگوخورشید ِ شبش کجاست؟! از تسبیح ِ عاشقانه ها بگو بگو دانه به دانه چه شد؟! | چارتار |
11-01-2015، 17:47
من آدم نرفتنم ، آدم دوست موندن
یا اصلن آدم دیر رفتن ام ، خیلی دیر ... اما وقتی برم ، دیگه آدم برگشتن نیستم .. آدم مثل قبل شدن نیستم .. باور کن !
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|