امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:)

طبقه حساس رو پیشنهاد میکنم

خلاصه داستان : داستان فیلم درباره مردی پارچه فروش و سنتی به نام کمالی ( رضا عطاران ) است که همسرش ( پانته آ بهرام) فوت می کند و او برای دفن همسرش سفارش یک قبر دو طبقه را میدهد تا اگر خودش هم روزی از دنیا رفت در داخل آن قرار داده شود. اما پس از مدتی متوجه می شود که اشتباهاً جسد فرد دیگری را بر روی قبر همسرش قرار داده اند و این سرآغاز اتفاقاتی است که..
پاسخ
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، Mohammad 77
آگهی
شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) 13 

من فکر میکنم این فیلم برای افراد +16 مناسب باشه..

کارگردان:
Scott Walker
نویسنده:
Scott Walker
بازیگران:
Nicolas Cage
John Cusack

Vanessa Hudgens
ژانر:
جنایی | هیجان انگیز
تاریخ اکران:
۱۹ ژوئیه ۲۰۱۳ در انگلستان

خلاصه داستان:
این فیلم درباره یک قاتل قتل های زنجیره ای به نام رابرت هانسن است که…

توضیحات:فیلمنامه فیلم زمین یخ زده براساس یک داستان واقعی نوشته شده است.
پاسخ
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، Jack Daniel'ѕ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، Mohammad 77
in time

فیلم متفاوتیه تو سبک خودش !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/jbx0qu7zdxsowugvjqhi.jpg

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/x8wvngvr991mlzocjkw5.jpg
پاسخ
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، Mohammad 77 ، ~× like nOboDy ×~
دیشب جلوی در یه سینمت یه مرده فیلم میفروخت من فیلم tammy رو گرفتم . باحال بود.
کارگردان : Ben Falcone

نویسندگان : Ben Falcone, Melissa McCarthy

بازیگران : Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Kathy Bates

خلاصه داستان : تامی داستان زنی است که بعد از اینکه شغلش را از دست می دهد و با بی مهری همسرش هم مواجه می شود، تصمیم میگیرد سفری جاده ای را به همراه مادربزرگ دائم الخمرش آغاز کند اما...

ژانر : طنز

منتقد: کریستی لِمایِر (RogerEbert.com) - امتیاز ۶.۳ از ۱۰ (۲.۵ از ۴)

مِلیسا مَک کارتی ، به دنبال ایفای نقش های بی نظیرش در فیلم های «ساقدوش ها / Bridesmaids» ، «مخمصه / The Heat» و حتی «سارق هویت / Identity Thief» که از نظر فروش بلیط بسیار موفق بودند، اینک در این شهر و در این صنعت به اندازه کافی نفوذ دارد که تقریبا هر فیلمی را که می خواهد بسازد، مانند ساختن فیلم «تامی»، فیلمی کمدی که در آن نقش ایفا می کند، تهیه کننده آن است و سناریو را با شوهرش "بِن فالکون" نوشته است. این اولین فیلم بلندی است که "بِن فالکون" کارگردانی می کند.

فیلم « تامی » این فرصت را به مَک کارتی می دهد که باز هم یک نسخه دیگر از پرسونایی را به نمایش بگذارد که به آن ظرافت بخشیده است : زن بی باکی که متلک می گوید و لاف می زند، و احساس به ظاهر اغراق آمیزی که نسبت به هویت خود دارد، آسیب پذیری او و نیازش را به پذیرفته شدن و عشق می پوشاند. اینکه این نوع شخصیت شوخ طبعی ویرانگری هم دارد، ما را گوش به زنگ و آماده نگه می دارد و باعث می شود این شگرد تاحدی تازگی داشته باشد. مَک کارتی به راحتی از عهده گفتن حرف های نیش دار ( حرفی زیر لبی یا اظهار نظر یا توهین) برمی آید که با زیرکی تعجب ما را بر می انگیزد، در حالی که فکر می کردیم این شخص را کاملا شناخته ایم.

اما نمی دانم او چه فنون یا شیوه های دیگری دارد که بخواهد ارائه دهد. روشن است که هم از نظر کلامی و هم از لحاظ حرکات بدن کمدین با استعداد و نترسی است . « تامی » کور سوهایی از عمق دراماتیک وسیع تر را عرضه می دارد، اما گرچه فیلم از آنچه که به نظر می آید خنده دار تر است، لحظاتی را هم دارد که در تمام آنها تلاشی که برای نیشدار بودن به کار می رود بجا به نظر نمی آید.

کیفیت هنرپیشگان، که "سوزان ساراندون"، "کَتی بِیتس"، "آلیسون جانی" و "مارک دو پِلَس" را در بر می گیرد، نشانه ای دیگر از قدرت مَک کارتی است، و مسلما چارچوب موضوعی فیلم ( که عمدتا یک کمدی استاندارد است و در جریان سفری از سر استیصال در جاده ها اتفاق می افتد) را ارتقا می بخشد.

اولین بار که تامی را می بینیم ، در سر راهش به محل کار بیزار کننده‌اش در یک رستوران غذای حاضری درجه سه، آهویی را با اتوموبیل قراضه خود زیر می گیرد. پس از آنکه دیر تر و شلخته تر از معمول به سر کار می رسد، فورا با معاون عصبی مدیر رستوران ( خود فالکون که اغلب همبازی او در فیلم هاست) برخورد پیدا می کند. معاون تامی را اخراج می کند، و در نتیجه او زود به خانه بر می گردد، و شوهرش (نَت فَکسون) را می بیند که شامی رومانتیک و خانگی را با همسایه دیوار به دیوار آنها بنام میسی صرف می کند ( که نقش او را "تونی کولِت" به عهده دارد و این نقش متاسفانه کوتاه است، واقعا کوتاه است. احتمالا او فقط سه خط دیالوگ دارد. و این هدر دادن قدرت بسیار زیاد هنرپیشه ای با این استعداد شگرف است).

و بنابراین، مانند بسیاری از دفعات پیش از آن، تامی متعلقات قاطی پاتی و لباس های زشت خود را بر می دارد و تهدید می کند که این شهر کوچک در ایالت ایلینوی را ترک خواهد کرد، شهری آنقدر جزیره مانند و تک افتاده که خانه مادرش (جانی) و مادر بزرگش (ساراندون) دو منزل با خانه او فاصله دارد. این بار، او موفق می شود محدوده شهر را پشت سر بگذارد، گرچه این کار را با کمک اتوموبیل کادیلاک مادربزرگش پِرِل، و دسته اسکناس ۶۷۰۰ دلاری او، و خود مادر بزرگ پِرِل انجام می دهد. پِرِل که تشنه ی ماجراجویی است، پیشنهاد می کند که همراه تامی به سفر برود. او دیابت هم دارد، و فراموش می کند داروهایش را بر دارد، و الکلی تمام عیار هم هست، که این اوضاع را پیچیده می کند.

اگر این موضوع حواس ما را پرت نکند که ساراندون تنها ۲۴ سال از مَک کارتی مسن تر است، و اینکه رفتار گرم و حیله گرانه اش از پشت کلاه گیس ژنده نقره ای رنگ او هم به چشم می آید، شاید تشویق شویم که در این سفر آنها را همراهی کنیم. این فیلم « تِلما و لوییز / Thelma & Louise» نمی شود، اما این دو هنرپیشه به واقع تاثیرعاطفی متقابل هیجان انگیزی بر هم دارند. مَک کارتی پرخاشگر و بد دهن است اما ساراندون رفتاری معقولانه و خونسرد دارد. و روشن است که دچار مشکل خواهند شد، و این واقعا، گرچه به طور پراکنده، در طول فیلم ما را به خنده می اندازد.

وضعیت در هم پیچیده آنها شامل ارتباط نزدیک پِرِل بی بند و بار با یک مرد چشم چران مسن تر از خودش می شود که همیشه در بارها به حال خود رها است (گَری کول)، در حالی که تامی دور و بر پسر خجالتی و دلچسب او (دو پِلَس) می‌پلکد و موفقیتی کسب نمی‌کند. گرچه دیدن ایفای نقش های طبیعی و متنوع دو پِلَس همواره لذت بخش است، شخصیت او به طور دلسرد کننده ای کمتر از میزان لازم پرورانده شده و این باعث می گردد رابطه عاشقانه ای که قرار است بین او و تامی به وجود آید توخالی شود.

تصادف در اسکی با قایق موتوری، سرقتی مسلحانه در یک رستوران که غذای حاضری عرضه می کند، به زندان افتادن کوتاه مدت، و یک میهمانی اسراف آمیز در روز چهارم ماه ژوئیه (۴ ژوئیه روز استقلال ایالات متحده است) در منزل یک زن همجنس باز ثروتمند (که بِیتس با حالتی جدی این نقش را ایفا می کند) و شریک زندگی او ( ساندرا اُ که تقریبا در فیلم حضور ندارد) هم در انتظار آنهاست. اما بین این بازیگوشی و مسخره بازی ها، پرل و تمی باید رنجش ها و شکست های چند دهه ی گذشته خود را حل و فصل کنند تا بتوانند زندگی خود را به روال عادی برگردانند. تلاش در ساخت فیلم کمدی که هم لودگی داشته و هم از عمق عاطفی برخوردار باشد مستلزم داشتن مهارت ظریفی است که گاهی اوقات فالکون در این فیلم فاقد آن است. اما هدف ساختن این گونه کمدی، به مانند تاکید بر زنانی دارای شخصیت های معیوب و نحوه ی ارتباط آنها با هم، تحسین بر انگیز است.

برای کسانی که حساب و کتاب فیلم ها را نگه می دارند، باید گفت که فیلم « تامی » در [۱]"امتحان بکدل / Bechdel test" قبول شده است. اما گرچه تامی خودش آدم سرگردان و به هم ریخته ای است که هیچ هدف واقعی در زندگی ندارد، روشن است که در زیر ظاهر ژولیده او آدمی خوش قلب نهفته است. دست کم، در فیلم به این موضوع اشاراتی می شود. مَک کارتی کاری می کند که فیلمش به اندازه کافی نسبت به شخصیت های فیلم مهربان باشد تا تماشاگر تلاش کند و متوجه این موضوع شود.

---------------------------------

پاسخ
 سپاس شده توسط I r A n ، Mohammad 77
(25-11-2014، 15:11)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سریـــــآلِ fringe
دربـــآره یِ پلیـــس FBI آمریکـــآ...

فیلم حوصله سر بری به نظر میاد cof

(01-12-2014، 16:50)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فکر میکنم این فیلم برای افراد +16 مناسب باشه..

کارگردان:
Scott Walker
نویسنده:
Scott Walker
بازیگران:
Nicolas Cage
John Cusack

Vanessa Hudgens
ژانر:
جنایی | هیجان انگیز
تاریخ اکران:
۱۹ ژوئیه ۲۰۱۳ در انگلستان

خلاصه داستان:
این فیلم درباره یک قاتل قتل های زنجیره ای به نام رابرت هانسن است که…

توضیحات:فیلمنامه فیلم زمین یخ زده براساس یک داستان واقعی نوشته شده است.

فکر میکنی ؟ ._.
پاسخ
فیلم همین الان از onyx پخش میشه
اعت 2 صب شب یلدا ._. :|||
من، خودم و آیرین

کارگردان براوران فارل
تهیه‌کنندهب رادران فارلی
برادلی توماسنویسندهبرادران فارلی
مایک کرون
بازیگران جبم کری
رنه زلوگر
توزیع‌کننده فاکس قرن بیستم
اریخ‌های انتشار۲۰۰۰
مدت زمان۱۱۶ دقیقه
زبان انگلیسی

من خودم و آیرین (Me، Myself & Irene)، فیلمی است کمدی از برادران فارلی که در سال ۲۰۰۰ ساخته شد.

چارلی افسر پلیس ساده ای در رود آیلند است که همه مردم او را دست می اندازند. کسی او را جدی نمی‌گیرد حتا نامزدش تنها پس از ازدواج با او به او خیانت میکند و در حالی که سه پسر حاصل از روابط نامشروع را پیش چارلی میگذارد با مرد کوتوله سیاه پوستی فرار میکند. این اتفاقات موجب نوعی سرخوردگی در چارلی میشود و به مرور زمان شخصیت شیزوفرنی جدید به نام هنکس در وجود او شکل میگیرد. هنکس بر خلاف چارلی شخصیتی شرور از یک پلیس خشن و مردم آزار است. اداره پلیس احساس میکند که چارلی نیاز به مدتی استراحت و سفر دارد از همین رو چارلی را به عنوان اسکورت آیرین به خاطر یک سلسله سوء تفاهمات ارتباطی (با محبوب سابقش)، تا نیویورک اسکورت کند تا در آن‌جا بازجوئی شود. در این بین اتفاقات خنده دار فراوانی بروز میکند
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، I r A n
من کلا فیلم های ترکی می بینم (:

فآطمآ گل ^.^

در انتظار آفتاب رو که 100 درصد ببینید اگه نبینید نصف عمرتون بر باد می رود ._.
پاسخ
اگه میخواهید فیلم خوب ببینید اینایی که من پیشنهاد میکنم حتما ببینید مطمئن باشید با دیدن این فیلما اگر از سینمای بالیوود خوشتون هم نیاد نظرتون عوض میشه.من خودم با دیدن اولین فیلم یعنی کوچ کوچ هوتاهه عاشق سینمای بالیوود و پادشاه بالیوود شاهرخ خان شدم.

Kuch Kuch Hota Hai کوچ کوچ هوتاهه(عاشقانه) این فیلم رو حتما ببینید بهترین فیلم عاشقانه ای که تو عمرم دیدم

Chenai Express چنای اکسپرس(عاشقانه-کمدی-اکشن)این فیلم رو از دست ندید خیلی فیلم پرفروشی بوده و در سال 2013 رکورد زده

Happpy New Year هپی نیویر(عاشقانه-کمدی-موزیکال-اکشن)این فیلم رو هم حتما حتما ببینید اینم خیلی پرفروش بوده

My Name Is Khan مای نیم ایز خان(عاشقانه)اینم فیلم خیلی قشنگیه و کلی ازجشنواره ها جایزه برده

Kabhi Khushi Kabhi Gham گاهی خوشی گاهی غم(درام خانوادگی)

Dil To Pagal Hai دل تو پاگل هه(عاشقانه)

Kabhi Alvida Naa Kehna  کبی الوداع ناکهنا(عاشقانه)

Barfi برفی(عاشقانه-کمدی)این فیلم هم خیلی قشنگه و کلی ازجشنواره ها جایزه گرفته و خیلی هم پرفروش بوده

Housefull هوس فول(کمدی)این فیلم واقعا قشنگه ازاول تا آخر فیلم خنده داره حتما ببینید مطمئنا خوشتون میاد

Bodyguard  بادیگارد(عاشقانه-اکشن)

Mujhse Dosti Karogi موجسه دوستی کروگی(عاشقانه)

Krrish 3 کریش3 (عاشقانه-اکشن-تخیلی)

راستی این دوتا فیلم رو یادم رفت سری فیلم های اکشن دون که قراره دون 3 هم به زودی ساخته بشه.
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(31-12-2014، 18:17)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در انتظار افتاب و گه نگو اصن -.- عاشقشم (:

شما بغیر از فیلم دیدن کار دیگه ای هم میکنید ؟ ._____.
پاسخ
(02-01-2015، 11:00)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2014، 18:17)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در انتظار افتاب و گه نگو اصن -.- عاشقشم (:

شما بغیر از فیلم دیدن کار دیگه ای هم میکنید ؟ ._____.

عاره ^_^* کارتونم میبینم .______.*
بآب اسفنجی ^_^
چقد فیلم قدیمی معرفی کردم انصافا :/
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آخرین فیلمی که دیدین چیه ؟؟
Video بهترین و بدترین فیلمی که دیدی چی بود ؟
  ۱۰ فیلمی که هرگز باور نمی‌کنید بر اساس داستان‌ها و اتفاقات واقعی ساخته شده‌اند!!
  نتفلیکس فیلمی براساس قایقران مشهور استرالیایی می سازد
  یونیورسال فیلمی درباره بدلکاری با بازی رایان گاسلینگ و کارگردانی دیوید لیچ می‌سازد
  فیلمی ترسناک با بازی جورج کلونی پس از 40 سال اکران می شود!
  نسخه جدید The Godfather Part III با تدوین و پایان‌بندی جدید اکران می‌شود
  تریلر جدید فیلم No Time to Die فردا منتشر خواهد شد؛ انتشار پوستر جدید
  ستاره « جنگ ستارگان »: هیچکس به من پیشنهاد بازیگری نمی دهد!
  دستمزد نجومی تام کروز برای بازی در فیلمی که در فضا فیلمبرداری خواهد شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 50 مهمان