28-12-2014، 1:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-12-2014، 1:19، توسط ▪неизвестный▪.)
(28-12-2014، 1:06)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-12-2014، 0:57)_UŋKNoɯη~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احمدی نجاد هم اسم است.. سلنا هم اسم است اما درستش سلیناست .. خومینی هم اسم است اما کمینی تلفظ میشود
(28-12-2014، 0:50)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: من خدارو قبول دارم نه چیز دیگه ایمن اعراب نیستم.. هدف از زدن ان مثال این بود که وقتی واژه ای غریب وارد یک زبانی میشود عموما آن زبانی که وازه غریب واردش شده باید بر اساس دستور خود آن واژه را تغییر دهد نه این که اون واژه ی بیگانه را بپذیرد! دراینصورت ان زبان مورد حمله ی گویش بیگانه قرار میگیرد.. اما همین اعراب اینقدری هوای زبان خود را دارند ک واژه ی غریبه را مطابق دستور خود تغییر دهند .. شما هلکاپتر رو هلیکوپتر میخونی؟ کِمپیوتر رو کامپیوتر نمیخونی عایا؟
شما اعرابی؟
باشه عاقا...
شما هرجور غلط یا اشتباهی رو میخواین قبول داشته باشینُ بنویسین
طرز گویش و نگارش خیلی مهمه، حالا هرچقد میخوای دربارش بحث کن
این عیب نیست! ی موضوع الکیه برای بحث راه انداختن
وقتی چندین ماه توی تنهاییه خودتُ خدا، یکم وقت برای فکر کردن ب این چیزا از راه علمی گذاشتی،،
ب نتیجه ی نسبتاً درستی رسیدی بعد بیا دربارش بحث کنُ بحث راه بنداز
دیدی؟ من علمی بحث میکنم! شما اما مرا تبعید میکنید به خلوتی تا با پچ پچ کردن با خودم به حقانیت اللهتان پی ببرم ... اصلاح کن خودت را بانو.. وگرنه پس فردا استکباری ها میگویند مسلمانان بلد نیستند منطقی بحث کنن
چرت نگو بابا
انیشتن اسمه کچل
ببین با کیا داریم بحث میکنیم، همش حرف خودشونو میزنن، گوش هایشان را دوخته اند و دهن هایشان را باز (:
بانو؟
هَن؟!
چی میگین خستم کردین بابا
مثلا پست ـه : )
شبتون خوش
دلم بحالت میسوزه بانو یه حس ترحمی نسبت به دخدرا دارم وگرنه بهت میگفتم بی سواده کودن
چرا بحثارو قاطی میکنی، اونجا اشتباه نوشته بود، اینی ک من میگم درسته
البته با اینکه حرفت کاملا اشتباس
ولی هیچ چیز مثل تلفظ درست نمیشه، ک متأسفانه خیلیا از درکش گریزانند(:
درضمن، من پسرم بیسواد (male)