28-12-2014، 0:33
(28-12-2014، 0:23)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-12-2014، 0:19)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-12-2014، 0:15)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیل
خب
به تبلیغ خدای اسپاگتیت بپرداز
باهاش محشورم میشی
خدای ما اینه..
من شما رو مجبور به پذیرشش نمیکنم
شمام برو تبلیغ خدات رو بکن
منم تبلیغ خدام رو میکنم
سخنان من را دانشیک و با منطق رد کن در غیر این صورت چرا حرف میزنی جانم؟ خب اگر مخالفی دانشیک نقد کن اگر نمیخواهی چرا سخنان غیر منطقی میزنی؟ حرف من را منطقی رد کن. چطوری میتونی ردش کنی؟
دین رو نمیشه از دانش اثبات کرد
تو به تبلیغ هر آن چه که دوست داری بپرداز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانم عزیزم برادرم تبلیغ نمیکنم با شیوه ی استدلال کردن شما دارم به یک دین اعتقاد میارم خدای اسپاگتی را رد کن من مسلمان میشوم ثوابش هم برات مینویسن ! سخن انحرافی چرا میگویی.. نمیخواهی هم که هیچ بدرود بالام جان