12-12-2014، 18:22
ماجرا ازون جایی شروع میشه من از دار دنیا 2 تا دختر عمو دارم یکیشون از دستم حرص میخوره و اون یکی هم من از دستش حرص میخورم
اصولا خوشم میاد یه کم این دختر عمومو اذیت کنم و هی بهش بگم پاشو برو ریاضی بخون ولی بحث سر دختر جماعته و میخوام این دفه دخترا رو یه کوچولو آنالیز کنم !!!
دخترا اولش که بدنیا میان در ظاهر با مزن مث این یکی !!!
اصولا خوشم میاد یه کم این دختر عمومو اذیت کنم و هی بهش بگم پاشو برو ریاضی بخون ولی بحث سر دختر جماعته و میخوام این دفه دخترا رو یه کوچولو آنالیز کنم !!!
دخترا اولش که بدنیا میان در ظاهر با مزن مث این یکی !!!
وقتی که بزرگ میشن باید یه کادو بهشون بدی تا بخندند و آروم باشن !!!
دخترا هم که عشق عروسکن و بهتره دستشون عروسک بدی تا لذت ببرن !!!
بعضیاشونم که کلا سر خوشن از بچگی و هر کاری که میکنن میخندن !!!
جالبی کار اینجاست که دخترا بزرگم که میشن بازم باید یه طوری خودشونو شاد نگه دارن مث این یکی که با تاب خودشو سرگرم میکنه !!!
ازینا که بگذریم دخترا همچینم همیشه خوشحال نیستن و سابقه عصبانیتشون برمیگرده به دوران خیلی گذشته مثلا اون زمان که بعضیاشون دزد دریایی بودن !!!
یه مدتم که کشاورز بودن و وقتی عصبانی میشدن دیگه معلوم نبود چه بلایی سرت بیارن !!!
اما امان ازین دخترای الان که دیگه وقتی عصبانی میشن دیگه اینقد جوش میارن که بهتره از جلوشون در بری چون معلوم نیست چه بلایی سرت بیارن
حالا همه چی ازین جا شروع میشه که دخترا وقتی عصبانی میشن دیگه رنگشون عوض میشه و داغ میکنن و دیگه اصن یه وعضی !!!
پدیده جالبیه ها که بیای کاری کنی که خون دخترا به جوش بیاد و از همه جالبتر تحلیل خون جوش اومده اونا و بررسی و آنالیز مباحث انتقال حرارته !!!