امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چگونه گوشت را طعم دار کنیم؟

#1
چگونه گوشت را طعم دار کنیم؟

چگونه گوشت را طعم دار کنیم؟ 1

با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی به خود می گیرد.



_ خواباندن گوشت قرمز یا سفید در آب نمک باعث می شود رطوبت را به خود بکشد و هنگام پخت خشک نشود.



_ با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.



مواد :
یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، یک عدد برگ بو و یک چهارم قاشق فلفل سیاه را بجوشانید و پس از خنک شدن گوشت را در آن بخوابانید.

افزودن پوست مرکبات، شنبلیله، فلفل، گیاهان تازه و ادویه مانند زیره، گشنیز، انیسون و دارچین نیز می تواند گوشت را طعم دار کند.
پاسخ
 سپاس شده توسط لاراجون
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
  چه کنیم کباب تابه ای وا نرود؟
  طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای
  طرز تهیه آش گوشت بوشهری!
  چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟!
  چگونه ترشی بندری درست کنیم؟
  کتلت گوشت ( کره ای)
  خوراکی مجلسی با گوشت گوساله
  طرز تهیه كنگر پلو با رشته و گوشت چرخ کرده
  طرز تهیه کتلت رژیمی بدون گوشت و تخم مرغ

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان