موضوعها: 0
سپاس ها 11
سپاس شده 85 بار در 56 ارسال
حالت من: هیچ کدام
دوست عزیز که این پست رو گذاشتی خیلی ببخشیدا ولی اگراین حرفا دلنوشته های خودته وبهشون اعتقاد داری باید بگم خییییییییییییلیییییییی پوچن ینی تو فکر می کنی پسر ودختر در یه سطح اند؟باهم مساوی اند؟آره؟هه . نه اینطور نیس بالاخره دختر شا ن و مقامش از پسر بالا تره وخیلی کاهارو نباید بکنه تا شانشو حفظ کنه چرا فکر میکنی اینا بدبختیه واسه یه دختر؟هان؟خخ اگه اینطوری فکر میکنی طرز تفکرتو درست کن
همیشه یا بهترینا « دخترن » یا دخترا بهترینن .....
موضوعها: 1
سپاس ها 9
سپاس شده 36 بار در 29 ارسال
گور بابای همه
مهم این زندگیه درهمه
به احترام عشق یک لحضه سکوت
موضوعها: 32
سپاس ها 981
سپاس شده 1120 بار در 400 ارسال
بــــــــــــلــــــــــــــــه ...
درحق ما دخترا خیلی ظلم میشه
اینقدر مرا از رفتنت نترسان ...
ماندن کنار من لیاقت می خواست نه بهانه ...
می خواهی بروی،برو ...
بلند می گویم
به درک که رفتی
موضوعها: 12
سپاس ها 1596
سپاس شده 450 بار در 185 ارسال
حرفات حقیقته تبعیض بین دخترو پسر بوده و هست از همون زمانایی که داشتن دخترو ننگ میدونستنو دخترارو زنده به گور میکردن. اما بازم با تموم اینا بازم با اینهمه تبعیض بازم بالا بودن دخترا معلومه. انجام ندادن خیلی از کارهاهم به به این دلیل نیست که ازادی نداریم اره مردم حرف زیاد میزنن از قدیمم میگم در دروازرو میشه بست دره دهن مردمو نمیشه از هر حرکت یه دختر هزار تا ایراد گرفته میشه اما انجام ندادن خیلی از کارا به خاطر اینه که ما خوبیم. ما خوبیمو نیازی نداریم که ببینیم مردم چی میگن. این تبعضیارو بزار پای این برتر بودنمون . اینکه اگه مردا تو اوج سختی میتونن بی دغدغه پاکت ها سیگار دود کنن اما ما به خاطر حرف مردم نمیتونیم به خاطر اینه که مابالا تریم . به خاطر اینه که اونقدر قوی افریده شدیم که که نیازی به سیگار نداریم که اگه اراده کنیم صدتا مرد پیشمون کم میارن. ما بدبخت نیستیم ما خوبیم و نیازی هم نداریم خوبیمونو به کسی اثبات کنیم.