امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17

(06-11-2014، 19:51)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||
حالا هی من بگم شبه._.
تو باز بگو روز :|

تا حالا از من بی ادبی دیدید:|
ملت ج بدید :/

مهدی بچه خوبیه (._.)--+
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، mahdi0191
آگهی
(06-11-2014، 19:50)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:46)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توجه: من حاضرم خودم شخصا 5 تومن بدم به هرکی که بتونه از Thief بیشتر تایپک بزنه..

قبلا میتونستم الان هم میتونم
ولی ن وقتشو دارم ن حالشو

شارژ بده من میزنم ._.

(06-11-2014، 19:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا من شهادت میدمـ (:

چون نیوشا و کیانا با مهدی درباره ی لاین میحرفیدن :|

الاهُ اکبر :|||||
عجب آدمایی هستینا :/

سپاس شده توسط Navisa. ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-11-2014، 19:52)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خیلی بچه باحالیه کلی باش حال کردم خخخخخخخ

اره بچه گوله نمکه..

پسره ی خود شیرین :|

شیوا میدونستی با اون پول میشد چه کارهایی که نکرد؟ :|
واقعا میدونی من با 5تومن یکسال زندگی میکنم؟cry girl
(06-11-2014، 19:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخاطر شیوا روی این علیو کم میکنم!4fvfمسابقه کیه?

ینی من خوب نیستم سحر?._.

فردا ظهر ساعت 11 بیاید تاپیک اعلام کنید میخواید شرکت کنید تاپیکم تا 12 شب حق ندارید بزنید بعدش میتونید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Navisa. ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(06-11-2014، 19:52)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنبه حرف خفن هم ندارید :|

من خیلی بی جنبم ._.

یاد بگیرید خودم اعتراف کردم :|
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-11-2014، 19:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخاطر شیوا روی این علیو کم میکنم!4fvfمسابقه کیه?

ینی من خوب نیستم سحر?._.

دارم شوخی میکنم (:

به دل نگیر..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
شیـوا بـه خُـودَم میـگُفـدی آوتـارُو اِمضـارُو میـعَـوَضیـدَم راضـی بـه زَحمَـت نَبُـودَم :V
 سپاس شده توسط Navisa.
(06-11-2014، 19:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:51)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||
حالا هی من بگم شبه._.
تو باز بگو روز :|

تا حالا از من بی ادبی دیدید:|
ملت ج بدید :/

مهدی بچه خوبیه (._.)--+

:|

شکی در این نیس ._.
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، mahdi0191
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.caffecinema.com/new/images/Yasaman/%D8%B4%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DA%AF%D9%88_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3/beyonceinsta.jpg

36 ثانیه ، 15,166 تا لایک ؟ :|||||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، esiesi
(06-11-2014، 19:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخوی سکوت ..

فاطی امشب میاد .-.

یک یه ربع دیگه .-.

صبور باش ._.

جات خالی نبود ؛ اومد صحبت کرد رفت (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 143
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(06-11-2014، 19:54)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:52)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنبه حرف خفن هم ندارید :|

من خیلی بی جنبم ._.

یاد بگیرید خودم اعتراف کردم :|

میرید دیگه :/

اسکی رو میگم .-.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان