امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.caffecinema.com/new/media/k2/galleries/4964/p1954bhrh31kk81hs24k31rgf1nq9.jpg

>_______< 3> 3>
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(06-11-2014، 19:42)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||||

آیسان قربون دستت واسش بخر ._. !

باشه .. نورا حاضر شُ بریمـ بخریم ._.

(06-11-2014، 19:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی من تو این انجمن خیلی بچه پاکیم:|

من ُ آیسان میترا هم خوبیم :v

دقیقن ^_^

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 140
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، First Star
همانا سلام ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(06-11-2014، 19:46)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلا داشدی :|

مهدی دروغ نگو >_<

خر خودتی >_<

این خیلیییییی بی ادبه ._. !

یادته نیکی میخواس بره حمام تُ هم گفدی میخوای باش بِری (((: ؟

اگ بگی نَ واقعا بی ادبی ._. !!

من اصن گوشیم لاین نداره اشتباه گرفتی :|
نیکی کیه؟
باوا بیخیال اینارو نچسبون به ما
[/quote]

ولی لاین گوشیتو داره :>

دروخ نگو -_- !

من تُ رو یادم نمیره .. از بس بی ادبی :> !!

حیف ک حامد اینجا نیس وگرنه اونم تایید میکرد .___. !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(06-11-2014، 19:45)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا جایزه تیتر برتر چیه؟
هیچی تقلب کنید حذف میشیدBig Grin
(06-11-2014، 19:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا برات از این پوستیا بخرم:ag54:

تبل ریز میخوام :|||||

خیلی خوبه cry girl
باشه باشه میخرم cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط First Star
(06-11-2014، 19:46)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:44)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:43)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:41)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه من چجوری زیست بخونم >____< !

واییییییییی ..

به سختی ._.

اَز کجا فمیدی :| ؟

باو ی راه حل بگو ._. .

همین الان برو بخون :|

خیلی ممنون :|

کُمک کرد :|
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(06-11-2014، 19:46)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توجه: من حاضرم خودم شخصا 5 تومن بدم به هرکی که بتونه از Thief بیشتر تایپک بزنه..
باشه هفته ی دیگه بیشترشم میزنم:|
 سپاس شده توسط Navisa.
میترا من شهادت میدمـ (:

چون نیوشا و کیانا با مهدی درباره ی لاین میحرفیدن :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 140
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(06-11-2014، 19:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:41)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد اهورا تو این انجمن مودبه:v..

اهورا یه چیز جالب..!

میدونستی فیلا تو اسمون پرواز میکنن؟ :|
بستگی داره تو این جملت ایهام داره یا ن._.

اهورا اگه تو خوب باشی نه تنها فیلا بلکه میبینی شترمرغا هم دارن پرواز میکنن..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(06-11-2014، 19:46)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توجه: من حاضرم خودم شخصا 5 تومن بدم به هرکی که بتونه از Thief بیشتر تایپک بزنه..
خیلی بچه باحالیه کلی باش حال کردم خخخخخخخ
(06-11-2014، 19:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکدومتون نمیتونید از من ببرید(4fvf)
حیف شرکت نمیکنم:|
مسابقه بچه بازیه:v
ببین اهورا بیا وبخاطر من این هفته شرکت کن باشه؟
Channel
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان