امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد)

(04-11-2014، 15:30)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدمت بیان وازت کننا !!!!
دیوث دس میذاری رو نقطه ضعفم ؟! صدفو دیدی ، بگو اردلان میبوستت .

باشِ نزن (..)

حتما .^.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα
آگهی
(04-11-2014، 15:30)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفــرت مجــازی ! ._.

فکــ نمیکردمــ هیچ وقـت گرفـتارش بشمــ ...

مـتــاسفـانــِ (:

ایــن حســُ بــ دو نفر دارمــ !! |:

خــدافظــ (..)

بگیــد نرو |:

بتـمرگ عزیز (..*)
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(04-11-2014، 15:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه بی غیرت شدن همـه ._.
پدَسَگـآ .ـــ.
با کی بودی ؟!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(04-11-2014، 15:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزآد بیـآ بـآلـآ ._.

من همیشه بالام ._.

سلام :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، First Star ، ըoφsիīkα
(04-11-2014، 15:30)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد تو اینستا چیزی درمورده من نزاشته دیگه؟

D:
 سپاس شده توسط mahdi0191
(04-11-2014، 15:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزآد بیـآ بـآلـآ ._.

من همیشه بالام ._.

:|

سَلـآم :|
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ∆ MeRzaD ∆
من آخر نفهمیدم ماجرای آواتار سیاه چیه ._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα ، ∆ MeRzaD ∆
(04-11-2014، 15:31)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه بی غیرت شدن همـه ._.
پدَسَگـآ .ـــ.
با کی بودی ؟!

(^ـ^)--->
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(04-11-2014، 15:32)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2014، 15:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزآد بیـآ بـآلـآ ._.

من همیشه بالام ._.

:|

سَلـآم :|

آخر فهمیدی معنیشو؟ :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(04-11-2014، 15:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آخر نفهمیدم ماجرای آواتار سیاه چیه ._.

من دیدذم اینـآ بی جنبن .. محرمم هس .. گفدم آوآتآر سیـآه بزآرم :||||
 سپاس شده توسط First Star ، ըoφsիīkα ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16
  مرگ نلسون ماندلا را تسلیت میگوییم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان