04-11-2014، 9:00
مجید خدابندهلو در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه پس از انجام مصاحبهای به کمیته انضباطی باشگاه پیکان رفته، گفت:خدا را شکر چیز خاصی نبود و یک سوءتفاهم بود که برطرف شد. چند روز است که در تمرینات حاضر میشوم و امیدوارم که بتوانیم در ادامه لیگ موفق ظاهر شویم. وی در مورد اینکه گفته میشود بازیکنان قدیمی پیکان قصد جابهجایی سرمربی این تیم را دارند، تأکید کرد: بازیکن قدیمی و جدید نداریم. چیزی که برای بازیکنان مهم است منافع تیم است.من به عنوان قدیمیترین بازیکن پیکان همیشه جلوی این موارد را گرفتهام که بحث قدیمی و جدید مطرح شود. 10 سال برای این تیم زحمت کشیدم و امسال کمتر از همه هم بازی کردم اما نمیدانم این مسائل از کجا درمیآید. مطمئن هستم کسانی که چه بازی میکنند و چه روی نیمکت هستند چنین مواردی را مطرح نمیکنند. مهاجم پیکان در مورد اینکه گفته میشود علی دایی در نیمفصل دوم هدایت خودروسازان را بر عهده خواهد گرفت، تأکید کرد: من هم این حرفها را شنیدهام. به هر حال این موارد به مدیریت باشگاه برمیگردد. اولتیماتومی به تیم ما داده نشده است. ما تمام سعی و تلاش خود را انجام میدهیم تا تیم نتیجه لازم را کسب کند و بتوانیم به ردههای بالای جدول راه یابیم. با نفرات و بازیکنای که داریم تمام تلاش و سعیمان این است که به رتبههای بالایی برسیم. خدابندهلو در مورد اینکه با وجود نیمکتنشینی آیا قصد جدایی از پیکان را ندارد، یادآور شد: بازیکن دوست دارد که بازی کند. من هم از این موضوع مستثنی نیستم اگر این شرایط ادامه داشته باشد فکر میکنم به صلاح باشگاه و خودم باشد که از تیم جدا شوم. برایم بسیار سخت است که پس از 10 سال بخواهم از پیکان جدا شوم البته در این بین به چند تیم هم رفتم اما من پیکان را خانه خودم میدانم. از نونهالان در این تیم بودهام و احساس قلبی من این است که از این تیم هیچ وقت جدا نشوم اما وقتی شرایط مهیا نباشد مجبور هستم که جدا شوم. وی در مورد اینکه آیا با تیمی صحبت کرده است، گفت: صحبت خاصی انجام ندادهام. تماسهایی صورت گرفته است اما صحبت جدی نبوده و من پس از دو هفته آینده تصمیم خودم را در این باره خواهم گرفت. -