امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ایـران هــراســی در کـتـب درسی آمـریـکـا

نقل قول:
چی میگی؟
بمب اتم چیه
اون اسراییل خون خوار بمب داشته باشه ما نداشته باشیم؟
خوب من چی میگم؟من که نمی گم بمب اتم نداشته باشیم اتفاقن ما حق داریم که انرژی هسته ای داشته باشیم 
دارم می گم اونا حق دارن بترسن خود تو الان گفتی اسرائیل خونخوار درسته؟ خوب تو اگه موقعیتش رو داشته باشی اسرائیل رو نابود نمی کنی؟
سخته بگی سخته و کسی نباشه بگه چرا؟چته؟چی سخته؟نترس من هستم
سخته سختیاتو تنهایی به دوش بکشی .

ایـران هــراســی در کـتـب درسی آمـریـکـا 2
پاسخ
 سپاس شده توسط saeedrajabzade ، Son of anarchy
آگهی
(30-10-2014، 12:35)G*O*H*A*R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چی میگی؟
بمب اتم چیه
خوب من چی میگم؟من که نمی گم بمب اتم نداشته باشیم اتفاقن ما حق داریم که انرژی هسته ای داشته باشیم 
دارم می گم اونا حق دارن بترسن خود تو الان گفتی اسرائیل خونخوار درسته؟ خوب تو اگه موقعیتش رو داشته باشی اسرائیل رو نابود نمی کنی؟

من قبل این که برم عراق تو وصیت نامم نوشتم رو قبرم مثل خیلی شهدا بنویسن
ارامگاه کسی که میخواست اسراییل را نابود کند

نویسنده محترم این مطلب
از حرفم ناراحت نشو..
من قصدم این بود که چیزی رو بیارید که احاطه داشته باشید روش
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
 سپاس شده توسط خخخخ
(30-10-2014، 12:31)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 12:25)G*O*H*A*R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بایدم حراس داشته باشن وقتی شبو روز تو اخبار دنیا می گن که ایران برای بمب اتم می خواد اورانیوم غنی کنه چرا نباید بترسن؟ بایدن بترسنچون اگه ایران دستش به بمب اتم برسه اول استرائیل بعدشم آمریکا رو نابود می کنه
منم بودم می ترسیدم

چی میگی؟
بمب اتم چیه
ببین الان چرا اسراییل نمیاد با بمب اتمش مارو ناکار کنه ؟؟!! یا امریکا فرقی نمیکنه ؟؟؟!!!

خود امریکا ابراز پشیمونی میکنه که ۵۰ سال قبل هیروشیما و ناکازاکی و با بمب زد البته تقصیر ژاپن هم بود امریکا گفت بیا با هم صلح کنیم و به این جنگ خاتمه بدیم ژاپن گفت برو باووا من تا تهش هستم امریکا هم عصبانی شد ژاپن و زد خود ژاپن بود که مردمشو به جنگ فروخت نه صلح ولی امریکا هم بد پاسخ داد میشه گفت هر دو طرف مقصر بودن 

این قضیه درسی شد هم برای امریکا هم برای کل جهان
پاسخ
 سپاس شده توسط F A R ! N ، saeedrajabzade ، Son of anarchy ، Hitchcock
(30-10-2014، 12:40)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 12:35)G*O*H*A*R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چی میگی؟
بمب اتم چیه

من قبل این که برم عراق تو وصیت نامم نوشتم رو قبرم مثل خیلی شهدا بنویسن

اوج نژاد پرستی!
اسراییل هم یه کشوره مثه بقیه کشورا!
دولتمردانش بعضیاهاشون ذات کثیفی دارن،مردمش که اینجوری نیسن!
اونا هم انسانن مثه همین مردم غزه ی عزیزتون |:
اسراییل جنایت کاره چرا؟چون فلسطینیا یه زمان املاکشونو به اونا فروختن حالا جایی واسه خودشون نیس؟!
خب مشکل خودشونه میخواستن نفروشن!معلومه که اسراییلیا هم بابت اونچیزی که پول دادن ازش نمیگذرن!شماها خودتون بودین میگذشتین؟!=|
میخوای نابود کننده اسراییل باشی چون یهودین و خیلی از عقایدشون برخلاف اسلامه؟
خب باشه...یکتا پرست که هسن
+عقاید مردم به هیچکس هیچ ربطی نداره!
من نمیخوام از اسراییل دفاع کنم..اما از نژاد پرستی هم عصبی میشم

یاد بگیرید سرتون تو لاک خودتون باشه ،گذشت دوره ی امر به معروف :|

پاسخ
 سپاس شده توسط armin van buuren ، Son of anarchy ، Hitchcock ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(30-10-2014، 12:40)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چی میگی؟
بمب اتم چیه

من قبل این که برم عراق تو  وصیت نامم نوشتم رو قبرم مثل خیلی شهدا بنویسن

نویسنده محترم این مطلب
از حرفم ناراحت نشو..
نژاد پرشتی تا چه حد...!!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy
نقل قول: دولتمردانش بعضیاهاشون ذات کثیفی دارن،مردمش که اینجوری نیسن!

انسان؟

"انسان هایی که بعد از قتل عام ی مشت بچه شعارشون اینه که دیگر در غزه کودکی نیست ک به مدرسه رود"

یهودی با صهیونیست فرق داره.
آموزه ی دین ما حتی در قبال غیریکتا پرستان اینه :
لَا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ لَمْ يُقَاتِلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَلَمْ يُخْرِجُوكُم مِّن دِيَارِكُمْ أَن تَبَرُّوهُمْ وَتُقْسِطُوا إِلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ

سوره ممتحنه.8
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط خخخخ ، سرباز خدا
(30-10-2014، 14:51)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چی میگی؟
بمب اتم چیه

نویسنده محترم این مطلب
از حرفم ناراحت نشو..
بابا من چیزی نمیدونم حرفم نمیزنم

شما چرا ندونسته چیزی میگین؟

شما به مردم اسرائیل میگین انسان ؟

دقیقا تعریفتون از انسان چیه؟
پاسخ
 سپاس شده توسط سرباز خدا
ها!
چیزی جالب تر از این نشنیده بودم
فک میکنن روشن فکرن
البته هستید ها!!
روشن فکر میگه زندگی دیگران به درک زندگی خودمو عشقه
روشن فکر میگه بی ناموسی!!
روشن فکری میگه پول....
شما که انقد ادعای حقوق بشرت میشه بفرما برو ببین اموزه دین یهود چیه
میگه جز خودمون هیچ کس روح نداره
برا همین کشتنشون حلاله
دقت کردین یهود هیچ وقت تبلیغات نمیکنه برا دینش؟
چون میگه یهود خاص مائه
اقای حقوق بشر
مردمش رو ببینی کثیف ترین مردمن
این افراد مسلمون و بالاخص شیعه رو میکشن
چرا؟
چون اخر الزمان جنگ بین دو گروهه
اینو کتب خودمون و کتب اونا هم میگه
حتی وقایع هم یکیه
فقط اونا میگن ما پیروز میشیم
ما میگیم ما پیروز میشیم
اونم فقط شیعه و یهود

میگه دوره امر به معروف و نهی از منکر گذشته
به خدا قسم جونم رو هم از دست بدم این کارو میکنم چون نمیخوام نابود شیم و خدا دعاهامون رو اجابت نکنه
نشنیدی حرف حضرت علی رو؟
خدا را خدا را درباره امر به معروف و نهی از منکر که نتیجه انجام ندادنش مستجاب نشدن دعا هاست
شما به خدا و اسلام اعتقاد نداری ما داریم

(30-10-2014، 15:33)خخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 14:51)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چی میگی؟
بمب اتم چیه

نویسنده محترم این مطلب
از حرفم ناراحت نشو..
بابا من چیزی نمیدونم حرفم نمیزنم

شما چرا ندونسته چیزی میگین؟

شما به مردم اسرائیل میگین انسان ؟

دقیقا تعریفتون از انسان چیه؟

این افراد وقتی میفهمن اسراییل چه موجودیه که انرژی هسته ای و موشک و هر چی داریم رو ازمون به بهانه مذاکرات بگیرن
تازه اون موقع میگن اسراییل پسته
نمیدونن تو کتاب خدا نوشته
دشمنان خدا را نمیابی مگر یهود و کفار
خود یهودی ها هم میدونن!
منتها خودشون رو زدن به خواب
ترس خودشون رو پشت حقوق بشر قایم میکنن!
شیعیان امامم لذت ببرن

پاسخ
 سپاس شده توسط خخخخ
(30-10-2014، 12:31)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2014، 12:25)G*O*H*A*R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بایدم حراس داشته باشن وقتی شبو روز تو اخبار دنیا می گن که ایران برای بمب اتم می خواد اورانیوم غنی کنه چرا نباید بترسن؟ بایدن بترسنچون اگه ایران دستش به بمب اتم برسه اول استرائیل بعدشم آمریکا رو نابود می کنه
منم بودم می ترسیدم

چی میگی؟
بمب اتم چیه
ما اسید باتری ماشینم نباید داشته باشیم داداp345
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
خاک برسرهمشون
خخخخخخ خودمونیمااا ایرانم مارو از امریکاو...میهراسونه...نه؟Big Grin
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درسی که از راننده تاکسی گرفتم!!
  درسی زیبا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان