دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به عقلتون مراجعه و خودتون قضاوت کنین
|
آهای اونایی که میگید مذهبی ها اسید پاشیدن...... |
||||||||||||||||||||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
27-10-2014، 22:57
نقل قول: کار کار انگلیسهدایی جان نائلون دیدی امریکا باعث بدبختیمونه؟ دیدی گوشتو مرغ گرونه تقصیر اونه؟ همه فقرو فحشا از امثال بوش بود همه چی درسته دست اجنبی توش بود
27-10-2014، 23:40
(27-10-2014، 22:57)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نخود ب این گندگی ندیده بودم. ماشالا... (27-10-2014، 23:40)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. علیرضا قبلنم گف (27-10-2014، 23:40)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. علیرضا قبلنم گفته بودم کاری نداشته باش اقای الهه قمشه ای میگن چنین افرادی حتی اگه خدا هم بیاد بگه من خدام اشکال میگیرن دیگه خدا با خدایی خودش!! ما جای خود داریم
29-10-2014، 10:55
نقل قول: نخود ب این گندگی ندیده بودم. ماشالا...گه اضافه خوردنم حدی داره اگه خیلی علاقمندی همچنان گه خوری کنی زراتو هم جای دیگه بزن
عالی بود داداش لایک داری به مولا
(29-10-2014، 10:55)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ادب داشه باش اقایه عزیز
29-10-2014، 11:30
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-10-2014، 11:30، توسط ×LUC i FER×.)
با ادب باشی با ادب میشم
بی ادب باشی بی ادب میشم فهمیدنش ای کیوی بالایی نمیخواد
29-10-2014، 12:51
بابا اصلن یکیشون چادری بوده...
29-10-2014، 12:59
نقل قول: بابا اصلن یکیشون چادری بوده...فعلا که تا اینجای کار"مذهبیون" خوب خودشونو نشون دادنو ثابت کردن هر جنایتو وحشیگری ای ازشون بر میاد! باور کنید از این جزم باورای اسلامیست هر جنایتی بر میاد... چون ذره ای تحمل مخالفت با عقایده ژوراسیک مانندشونو ندارن .. یا خودشون مستقیم گند میزنن یا شرایطش رو فراهم میکنن .. این وسط بقیه ان که از اقداماتشون باید رنج ببرن نمونشم هَیو حاضر همینجا موجوده
29-10-2014، 13:13
عالی بود داداش لایک داری به مولا
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|