امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

(26-10-2014، 17:36)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رگهامو بریدم._.

هی! رگای عشق خودتو ببر -______-
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 198چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 198
آگهی
(26-10-2014، 17:37)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 17:34)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 17:26)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 17:17)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از پسرا متنفرم | : دوس دآشتن دخترونه | :
خب مشکل چیه؟
دوستات اهم میکنن خودشونو؟ :|||||||||
بدبختآ  
| :

پ چرا دلت پر شده از خیلیا؟ <(_ _)>

دستآشو ._. ذهنتو درگیر نکن ( :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 198
شاید این همش یه خوابه شاید این فقط سرابه .-.
ای خدا برس به دادم زندگیم نقش بر آبه .-.

(26-10-2014، 17:42)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستآشو ._. ذهنتو درگیر نکن ( :
من زیادی کنجکاوم اصولا <(_ _)>
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
سلام بچه ها مناسممو اشتباه نوشتم حالا باید چی کار کنم تازه عضو شدم
◄ اوלּ בפֿـتـر کـــﮧ בنبالشے مُرב | : مُبارڪ بَعضیا | :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 198
اسسممو dazzlings hajfhi k,ajlیششظمهدلس

اسسممو dazzlings اشتباه نوشتمdaazlings
منو این غروب غم بار دل كه خیسو غم تكرار .-.
زجر این خاطره های تا نخورده روی دیوار .-.
منو این اتاق خلوت منو تنهاییو غربت .-.
منو این هوای ابری منو تو اما به ندرت .-.

.-.
 سپاس شده توسط best~girl
چی میگی | : کآری نمیتونی بکنی | : جز درخوآست تغییر نآم کآربری که فاـیده ندآره | :
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 198
(26-10-2014، 17:38)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2014، 17:36)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رگهامو بریدم._.

هی! رگای عشق خودتو ببر -______-

زرش"گ" :>
Fuck
LiFE
 سپاس شده توسط *larmes de Feu*
(26-10-2014، 17:46)daazlings نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها مناسممو اشتباه نوشتم حالا باید چی کار کنم تازه عضو شدم

اینجارو بخون:
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=178476
"کاربر باید 300 بار سپاس شده باشد، سه ماه از عضویتش گذشته و 200 ارسال پست داشته باشد."
رسمن.... :|
بنظر من که یه اکانت جدید بساز کلا :||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان