امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

(24-10-2014، 18:24)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال مدیر بودن :|

یه قانون هس که اگه مدیربشی کمتر میای اینجا :|

ثابت شدس ._.

چـه قآنون هیجـآن انگیزیه ^_^
:|

جدی میگم :|

دقت کن :|

تمرکزمو بهم نریز دآرم دقّت میکنم .. :|

.ـــ.

(24-10-2014، 18:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا کدوم غریبه؟

من تا پسفردا هم بگم اونا اشتباها مدیرشدن انقدر زود شما باز ادامه میدی البته همشون کارشونو خوب انجام دادن ولی خیلی سخت بود تا روقلتک بیوفتن

خُ آخه منطقی نیس ..

من حرفای منطقی رو بیشتر قبول دارم :|

کدوم غریبه ؟ :|

مُدیر بخش پیامک ها .. با 600 و خورده ای ارسال :|

فک کنم تاریخ عُضویتش 2014 باشه ..

این همه کِیس مُناسب >_<

الان همین مهناز :| خُدایی موضوعاشو ببین شیوا گُلی حقش نبود نویسنده شه ؟ -_- نبود ؟ >_<

پوفف .. بیخیال !

ولی من مُدیر میشم :|

والا اونو امیررضا پیشنهاد کرد اون زمان بهترین گزینه بود چون امیررضا تست تیز هوشان داشت نمیتونست بیاد

خب بمیرید چرا نمیگید بمن؟برای کجا؟مهناز 

من الان دونفر دیگرو با ایمان پیدا کردیم قراره اضافه شن به نویسنده ها

خُدا نکنه :|

مهناز جُزء خر پُست ترین های فلشه ..

واسه همه جا میتونی برش داری :|

چون تو همه جا پُست میزنه :|

آره D:

(24-10-2014، 18:21)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:17)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگـه خوآستم نآم کآربریمو عوض کنم به نظرتون چی بزآرم .. ؟! .-.

همین قشنگه هآ
البته هرجور خودت صلاح بدونی =)

رآس میگی .. ؟! ^_^

اگـه این بـآشه چی .. ~> ~Mahnaz~

0_0
اینم خوبه =)

اوکی ^_^

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 99
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 99
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
توصیه های ایسان جواب میده:V
شیوا میخوام مختو بزنمBig Grin
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Son of anarchy ، ~Mahnaz~ ، First Star ، Mïņ̃†êR ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(24-10-2014، 18:25)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز؟ از این به بعد یه پای سپاس دادنت منم

رآس میگی .. ؟! (..*)

(24-10-2014، 18:24)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:22)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:20)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:18)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:16)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرِه:|

خدارو شکر =)

تو روحت مامیシ

0_______0
مگه نیای خونه =)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 99

:V ..

این جوری نکن .. یه بـآ رفدیم بیرون من هی بدو بدو مکردم مآمآنم گف ندو .. منم اینجوری کردم رسیدیم خونه .. اصن .. :|||||

(24-10-2014، 18:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـآ بآ هم بزنیم ._.

شیوآ تو خیلی مهربونی ^.^

(24-10-2014، 18:26)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:24)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال مدیر بودن :|

یه قانون هس که اگه مدیربشی کمتر میای اینجا :|

ثابت شدس ._.

.ـــ.

(24-10-2014، 18:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُ آخه منطقی نیس ..

من حرفای منطقی رو بیشتر قبول دارم :|

کدوم غریبه ؟ :|

مُدیر بخش پیامک ها .. با 600 و خورده ای ارسال :|

فک کنم تاریخ عُضویتش 2014 باشه ..

این همه کِیس مُناسب >_<

الان همین مهناز :| خُدایی موضوعاشو ببین شیوا گُلی حقش نبود نویسنده شه ؟ -_- نبود ؟ >_<

پوفف .. بیخیال !

ولی من مُدیر میشم :|

والا اونو امیررضا پیشنهاد کرد اون زمان بهترین گزینه بود چون امیررضا تست تیز هوشان داشت نمیتونست بیاد

آره D:

(24-10-2014، 18:21)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:17)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین قشنگه هآ
البته هرجور خودت صلاح بدونی =)

رآس میگی .. ؟! ^_^

0_0
اینم خوبه =)

اوکی ^_^

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 99

من اون آبیم ^_^
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ♫♫ sina ♫♫ ، ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺
(24-10-2014، 18:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:25)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رآس میگی .. ؟! (..*)

yes
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(24-10-2014، 18:24)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:23)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ؟

بلی؟
ی سوال !

تو شرایط نویسنده شدن گفته 

موضوعات با بیش از 250 بازدید در اولویت خواهند بود

هر انجمن که پربازدید نیست :|

مثلا بخش عکس های خوانندگان 

به زور میشه 150بازدید :|||

تکلیف چیه ؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mïņ̃†êR
مهناز هوامو داشته باش:|

شیوا من کلا با این منطقت حال میکنم..Big Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(24-10-2014، 18:28)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رآس میگی .. ؟! (..*)

yes

پس تورو خدآ دیگه فوش نده ._.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ♫♫ sina ♫♫
نقل قول هاتونو انقد طولانی نکنید >__<
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Son of anarchy
(24-10-2014، 18:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:22)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام :|
 من و این شاسمیخ این دوره مدیریم!
بزن قدش/(..)
nice fantasy : D

/(..)

(24-10-2014، 18:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:22)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام :|

فاطییی ._.

تو لاین این Fati.D تویی ؟ :|
نورییی ._.

مگه هر فاطی ای منم ؟! .___.

pegan_angle

آی دی لاینمه ._.

بعد هر وخت تونستی بیا پی وی کارت دارم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

رآس میگی .. ؟! (..*)

(24-10-2014، 18:24)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:22)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:20)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:18)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدارو شکر =)

تو روحت مامیシ

0_______0
مگه نیای خونه =)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 99

:V ..

این جوری نکن .. یه بـآ رفدیم بیرون من هی بدو بدو مکردم مآمآنم گف ندو .. منم اینجوری کردم رسیدیم خونه .. اصن .. :|||||

(24-10-2014، 18:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـآ بآ هم بزنیم ._.

شیوآ تو خیلی مهربونی ^.^

(24-10-2014، 18:26)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.ـــ.

آره D:

رآس میگی .. ؟! ^_^

0_0
اینم خوبه =)

اوکی ^_^

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 99

من اون آبیم ^_^

اوخی =)
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 99
 سپاس شده توسط Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان