امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

(24-10-2014، 18:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو قاعدتا ایمان که مخافت نمیکنه:|
شیوا که اوکیه
امیرم لازمم داره
نسترن نمیکنه:|
صابرم که دوسم دارهBig Grin
رزی دوستمه:|
تارا هم دوستمه:|
امیر رضاo__O
بقیه هم خوبن:|

فقد سه تا مدیرن-__-

عرفان و پریا و امیررضا
اینطوری فکر نکن همه مثل من ساده نیستن بیان بگن که مخالفن
 با این حرفت من به همه شک پیدا کردم0__o -__-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
آگهی
(24-10-2014، 18:18)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:16)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:16)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:15)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:14)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام +--(*_*)--+

سَلآم:|

خوبی فرزندم .-.

آرِه:|

خدارو شکر =)

تو روحت مامیシ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(24-10-2014، 18:17)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگـه خوآستم نآم کآربریمو عوض کنم به نظرتون چی بزآرم .. ؟! .-.

همین قشنگه هآ
البته هرجور خودت صلاح بدونی =)

رآس میگی .. ؟! ^_^

اگـه این بـآشه چی .. ~> ~Mahnaz~
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Son of anarchy ، ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺
(24-10-2014، 18:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ی عِدالتی اونه ک غریبه ها میان 2 ماه 2 ماه تازه وارد مُدیر میشن ..

مارو ک همه میشناسنو آشنایی دارن با 1 سال مُدیر شیم .. اونم با این فعالیت و 4 ماه !

بی انصافیه خُداوَکیلی :| !
دقیقا کدوم غریبه؟

من تا پسفردا هم بگم اونا اشتباها مدیرشدن انقدر زود شما باز ادامه میدی البته همشون کارشونو خوب انجام دادن ولی خیلی سخت بود تا روقلتک بیوفتن

خُ آخه منطقی نیس ..

من حرفای منطقی رو بیشتر قبول دارم :|

کدوم غریبه ؟ :|

مُدیر بخش پیامک ها .. با 600 و خورده ای ارسال :|

فک کنم تاریخ عُضویتش 2014 باشه ..

این همه کِیس مُناسب >_<

الان همین مهناز :| خُدایی موضوعاشو ببین شیوا گُلی حقش نبود نویسنده شه ؟ -_- نبود ؟ >_<

پوفف .. بیخیال !

ولی من مُدیر میشم :|

والا اونو امیررضا پیشنهاد کرد اون زمان بهترین گزینه بود چون امیررضا تست تیز هوشان داشت نمیتونست بیاد

خب بمیرید چرا نمیگید بمن؟برای کجا؟مهناز 

من الان دونفر دیگرو با ایمان پیدا کردیم قراره اضافه شن به نویسنده ها
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، First Star
من همیشه گفتم مهناز پتانسیل مدیریت داره:|
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~
بیخیال مدیر بودن :|

یه قانون هس که اگه مدیربشی کمتر میای اینجا :|

ثابت شدس ._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، Son of anarchy
رهااااااااااااااااااااااااا بخدا میزنم بنت میکنما بسه دیگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby
عجب داستانی شده این مدیریت!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(24-10-2014، 18:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال مدیر بودن :|

یه قانون هس که اگه مدیربشی کمتر میای اینجا :|

ثابت شدس ._.

چـه قآنون هیجـآن انگیزیه ^_^
:|
 سپاس شده توسط ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ ، Brooklyn Baby ، First Star
(24-10-2014، 18:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:17)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگـه خوآستم نآم کآربریمو عوض کنم به نظرتون چی بزآرم .. ؟! .-.

همین قشنگه هآ
البته هرجور خودت صلاح بدونی =)

رآس میگی .. ؟! ^_^

اگـه این بـآشه چی .. ~> ~Mahnaz~

0_0
اینم خوبه =)
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 96
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان