امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

(24-10-2014، 18:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ی عِدالتی اونه ک غریبه ها میان 2 ماه 2 ماه تازه وارد مُدیر میشن ..

مارو ک همه میشناسنو آشنایی دارن با 1 سال مُدیر شیم .. اونم با این فعالیت و 4 ماه !

بی انصافیه خُداوَکیلی :| !
دقیقا کدوم غریبه؟

من تا پسفردا هم بگم اونا اشتباها مدیرشدن انقدر زود شما باز ادامه میدی البته همشون کارشونو خوب انجام دادن ولی خیلی سخت بود تا روقلتک بیوفتن

خُ آخه منطقی نیس ..

من حرفای منطقی رو بیشتر قبول دارم :|

کدوم غریبه ؟ :|

مُدیر بخش پیامک ها .. با 600 و خورده ای ارسال :|

فک کنم تاریخ عُضویتش 2014 باشه ..

این همه کِیس مُناسب >_<

الان همین مهناز :| خُدایی موضوعاشو ببین شیوا گُلی حقش نبود نویسنده شه ؟ -_- نبود ؟ >_<

پوفف .. بیخیال !

ولی من مُدیر میشم :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، First Star ، || Mιѕѕ α.η.т ||
آگهی
(24-10-2014، 18:16)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:15)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:14)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام +--(*_*)--+

سَلآم:|

خوبی فرزندم .-.

آرِه:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺
(24-10-2014، 18:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگـه خوآستم نآم کآربریمو عوض کنم به نظرتون چی بزآرم .. ؟! .-.
lovely girl
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
فقط ب مدیرا فحش دادم جز بعضیا رز و شیوا و .....
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~
(24-10-2014، 18:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین قشنگه هآ
البته هرجور خودت صلاح بدونی =)
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 95
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ~Mahnaz~
(24-10-2014، 18:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو قاعدتا ایمان که مخافت نمیکنه:|
شیوا که اوکیه
امیرم لازمم داره
نسترن نمیکنه:|
صابرم که دوسم دارهBig Grin
رزی دوستمه:|
تارا هم دوستمه:|
امیر رضاo__O
بقیه هم خوبن:|

فقد سه تا مدیرن-__-

عرفان و پریا و امیررضا
اینطوری فکر نکن همه مثل من ساده نیستن بیان بگن که مخالفن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~Mahnaz~
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 95
 سپاس شده توسط ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ ، ~Mahnaz~
ولی بدون شوخی و خیلی چیزای دیگه .. :|

شیوا مُدیر خوبیه .. فقط ی کوچولو عصبیه :|
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Son of anarchy ، ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ ، ~Mahnaz~ ، First Star ، Mïņ̃†êR
(24-10-2014، 18:16)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:16)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:15)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:14)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام +--(*_*)--+

سَلآم:|

خوبی فرزندم .-.

آرِه:|

خدارو شکر =)
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 95
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(24-10-2014، 18:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ی عِدالتی اونه ک غریبه ها میان 2 ماه 2 ماه تازه وارد مُدیر میشن ..

مارو ک همه میشناسنو آشنایی دارن با 1 سال مُدیر شیم .. اونم با این فعالیت و 4 ماه !

بی انصافیه خُداوَکیلی :| !
دقیقا کدوم غریبه؟

من تا پسفردا هم بگم اونا اشتباها مدیرشدن انقدر زود شما باز ادامه میدی البته همشون کارشونو خوب انجام دادن ولی خیلی سخت بود تا روقلتک بیوفتن

خُ آخه منطقی نیس ..

من حرفای منطقی رو بیشتر قبول دارم :|

کدوم غریبه ؟ :|

مُدیر بخش پیامک ها .. با 600 و خورده ای ارسال :|

فک کنم تاریخ عُضویتش 2014 باشه ..

این همه کِیس مُناسب >_<

الان همین مهناز :| خُدایی موضوعاشو ببین شیوا گُلی حقش نبود نویسنده شه ؟ -_- نبود ؟ >_<

پوفف .. بیخیال !

ولی من مُدیر میشم :|

._.

هعی .. من خودم میخوآم بشم ولی کلا نمیگم .. :| ._.
بلعخره یکی به من چلمن اشآره کرد ._.

پوفف .. بیخیال !

ولی من مُدیر میشم :| ~> بگو ایشآلآ ^.^*

(24-10-2014، 18:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو قاعدتا ایمان که مخافت نمیکنه:|
شیوا که اوکیه
امیرم لازمم داره
نسترن نمیکنه:|
صابرم که دوسم دارهBig Grin
رزی دوستمه:|
تارا هم دوستمه:|
امیر رضاo__O
بقیه هم خوبن:|

فقد سه تا مدیرن-__-

عرفان و پریا و امیررضا

اوووفففف .. از امیررضـآ نگو که اونم عآشق شد رف .. :||||||

(24-10-2014، 18:16)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

lovely girl

نه مچکر اونجوری معذّبم :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 135 مهمان