امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

من دوس دارم مهناز نویستده بشه
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Son of anarchy
آگهی
(24-10-2014، 18:09)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها چرا آبی شدی؟

سینا تو چرا انقدر یوزر میسازی؟فش ببینم یبار دیگه کلا ای پی بن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، Son of anarchy
ن شیوا باز چارتا خبر میده..
بقیه هیچی نمیگن:|

من برا خودم به عرفان و پریا شک دارمConfuseds32:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Son of anarchy ، Mïņ̃†êR ، First Star ، hanie directioner
مرضی گلــم تو عصّه نخور ._.--♥
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(24-10-2014، 18:10)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:09)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها چرا آبی شدی؟

بـآز تو ثبت نـآم کردی .. ؟! :/
اگه شیوا قبول کنه دیگه این اکانت اصلی منه
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
هیممـ ..

باشه مهی ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، First Star
(24-10-2014، 18:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممـ ..

باشه مهی ..

آب قنـد میخوآی .. ؟! ._.*
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Brooklyn Baby
(24-10-2014، 18:03)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 18:00)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا تزیق زیر جلدی رو باذکر مثال دارو توضیح بده
جییییییییییییییییغ >_<
فردا امتحان دارم
زود بوگو

هانیه سرچ کن الان دستم بنده

Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 93

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 93
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 93
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby
نقل قول: ی عِدالتی اونه ک غریبه ها میان 2 ماه 2 ماه تازه وارد مُدیر میشن ..

مارو ک همه میشناسنو آشنایی دارن با 1 سال مُدیر شیم .. اونم با این فعالیت و 4 ماه !

بی انصافیه خُداوَکیلی :| !
دقیقا کدوم غریبه؟

من تا پسفردا هم بگم اونا اشتباها مدیرشدن انقدر زود شما باز ادامه میدی البته همشون کارشونو خوب انجام دادن ولی خیلی سخت بود تا روقلتک بیوفتن
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 128 مهمان