امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

(24-10-2014، 13:44)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 13:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 13:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 13:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 13:40)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D: ..
ن من باهوشم :| ..
خاص .-.

اول ک میخونیش به نظر میاد نوشته باشه خالی :|||

نوشتــه خآلص فک کنم .. :|||
خاص .-.

نقل قول: ن خاصه ._.
آره .-.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mason
آگهی
(24-10-2014، 13:35)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان واقعا درک نمیکنی حرفاشو یا خودتو به نفهمیدن میزنی !؟!

من مشکلات نورارو نمیدونم

ولی اگه از نظر خودم بگم

باید بگم تو یه احمق به تمام معنایی

مشکلات خانوادگی بیرون کردن از خونه نیست -.-

چیزای خیلی بدتری هست که درکش نمیکنی -.-
خــر کله ی نی نی -_- به تو چه من دارم سر به سرش میزارم اصن . تو مگه فزولی | سیخ Angel  D:

(24-10-2014، 13:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تصادف نکردم .^. البته به صورت فجیحش :|

این که خوبه :| من داشتم خانوادمو از دست میدادم .-.

نه الان خوبِ :|

-
اینا عادیه :|
این داستان از دست دادن خانواده واس هر کی پیش اومده ... زن و شوهرن دیگه یه وقت دعواشون میشه .. عادیه واس همه . کسی نیس انکار کنه .
خدا روشکر جات خوبه . Angel

ناراحت که نشدی سره بحث -__<
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، First Star
(24-10-2014، 13:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 13:44)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 13:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 13:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 13:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاص .-.

خاص .-.

آره .-.

خــُـب بـآو خآص .. :||
(24-10-2014، 13:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاص .-.

خاص .-.

آره .-.
:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs
(24-10-2014، 13:42)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون فوروشندهه ـ________________________ـ

کثـآفت یه بـآر اسممو شنیده از اسمم خوشش اومده :|||

ایشششش >>~<<

ما بهمنیا تمامی اون خصوصیات رو داریم :v

دنیایی دارن برا خودشون :|

به من میگه نورا جون :|

عُق :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
هپووووووووووووووف .__________.*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 51

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 51
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
سلام!×!__!×!
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 51
 سپاس شده توسط First Star ، ~Mahnaz~
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 51

اینو کی گذاش !؟! ولی درسته . من شهریوری ام ... D:

بای ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، -м α є ∂ є-
ســلام (: ..
A Friend is nothing but a known enemy
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 51
 سپاس شده توسط First Star ، Mason ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، ~Mahnaz~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-10-2014، 13:46)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این داستان از دست دادن خانواده واس هر کی پیش اومده ... زن و شوهرن دیگه یه وقت دعواشون میشه .. عادیه واس همه . کسی نیس انکار کنه .
خدا روشکر جات خوبه . Angel

ناراحت که نشدی سره بحث -__<

عاغا بیخیال اینا (..)

امضات دخترونس (....)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 88 مهمان