امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

(24-10-2014، 11:49)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 11:46)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 11:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 11:40)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا تو نمیخوای مدال منو بدی >_<

حالا ک دیگ وخت مرگمه >_< ..

بدههه بم .. !

یا قران بخدا من مدال نگرفتم هنوز خودمcry girl

پس مدال من دست کیه >_< ؟

احتمال صد تو هزار ایمان برده

ایمان عبضی >___<

من مدالمو از توی حلقش در میارم >_<
آگهی
(24-10-2014، 11:47)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم .. تو خوبی نورم (: ؟

عالیم ._.

(24-10-2014، 11:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره گُلمـ ..

نورا عربی درس چندُمین ؟ ._.

میای بهمـ بگی من بنویسمـ ؟ ._.

درس دوم رو تموم کردیم ._.

امتحان هم داریم >___<

کدوم صفحه رو میخوای ؟ .-.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-10-2014، 11:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 11:46)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان میشه این آواتارم باشِ ؟ (..)

آره گُلمـ ..

اگ اول دبیرستانی بگو من گام ب گام دارم بت میگم :| ..
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-10-2014، 11:47)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 11:46)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا بازی رءال و بارساست و دنیا دو گروه میشه و یه گروه برندست

اوه اوه :| ..

بدبخ شدیم (: ..

فیلسوف شدی امیر (: !

شما؟
(24-10-2014، 11:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا خوبی ؟ ._.

(24-10-2014، 11:50)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همه (:

رُک بگم..اسمت زشت شده (..)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(24-10-2014، 11:50)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همه (:

به به سلام صورتی 

لایک بلند صورتی میخوام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(24-10-2014، 11:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیم ._.

آره گُلمـ ..

امتحان هم داریم >___<

خُ خدا رو شکر (: ..

دیگ ک گریه نکردی .-. ؟
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-10-2014، 11:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیم ._.

آره گُلمـ ..

امتحان هم داریم >___<

جیغغغ ما درس سوُمیم تمرین های درس سوم رو میخوامـ .____.

برا ما س تا درس رو دوشنبه امتحان میگیره اه اصن از عربی هیچی نمیفهمم :|

ماذا چی میشُد ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 34
 سپاس شده توسط First Star
(24-10-2014، 11:51)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 11:46)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا بازی رءال و بارساست و دنیا دو گروه میشه و یه گروه برندست

اوه اوه :| ..

بدبخ شدیم (: ..

فیلسوف شدی امیر (: !

شما؟
(24-10-2014، 11:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا خوبی ؟ ._.

میترا اصد ام :|
(24-10-2014، 11:52)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُ خدا رو شکر (: ..

دیگ ک گریه نکردی .-. ؟

نه نه :v

اتفاقا دیشب خندیدیم :v

مشکلی نی دیگِ :>>>>>>>>
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 75 مهمان