امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14

(21-10-2014، 17:59)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیهعیهعی ^_^

^_^ عشقمـ !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 20
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(21-10-2014، 17:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این پسر دبیرستانیا چه جوگیرن :v

خدایی اعتماد به نفسشون خیلی بالاس :/

بسیار بچه های خوب … ساده … سربزیر … مظلوم هستند .__.
 سپاس شده توسط First Star ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، hanie directioner
(21-10-2014، 17:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خوبه صدات بگیره._.*بعد یکی تو همون حالت بت بگه صدات خیلی جذابه._.*
اصن روحیه بخشه ناجور._.*

(21-10-2014، 17:56)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2014، 17:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2014، 17:46)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2014، 17:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خود هانیه هم مشتاقه Big Grin

پس اول نوبت حانیس -_-

اول من اول من
یییییییییییییییییییییس
:am4::84:

آماده شو :/\

کیا ..
1

2

3

...
..
.
حملههههههههههههههههههههههههههههههههru1:L28:

پیتیکو پیتیکو پیتیکو!من دارم با اسب میام/:

منم عینه گاو میام ._____________.*
:2gw1:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 20

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 20
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Jack Daniel'ѕ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-10-2014، 18:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2014، 17:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اره/:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀

آخ آخ آخ گُفتی :|

من آواتار تُ رو گذاشتم اشکال نداره ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 20
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، First Star ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-10-2014، 18:02)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2014، 17:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خوبه صدات بگیره._.*بعد یکی تو همون حالت بت بگه صدات خیلی جذابه._.*
اصن روحیه بخشه ناجور._.*

(21-10-2014، 17:56)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2014، 17:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2014، 17:46)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول من اول من
یییییییییییییییییییییس
:am4::84:

آماده شو :/\

کیا ..
1

2

3

...
..
.
حملهههههههههههههههههههههههههههههههه:ru1::L28:

پیتیکو پیتیکو پیتیکو!من دارم با اسب میام/:

منم عینه گاو میام ._____________.*
:2gw1:

با همون حالت بپر علیو بگیر ،میندازیمش تو گونی،میریم...
فقط هانیه >_<

من الان جزو پسر دبیرستانیام?:|
پیش دانشگاهی چی میشه?._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~ ، Jack Daniel'ѕ ، First Star ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، hanie directioner
(21-10-2014، 16:57)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2014، 16:51)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2014، 16:49)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2014، 16:42)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2014، 16:40)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییییییییییییییییییییغ ^________________^
امروز تفلد آهنگه!

همه امشب تولدش دعوتید! Big Grin

آبجی جونم :*

(21-10-2014، 16:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوسکی^.^
میخوام بت بگم نورم._.*
سوسکی نورم^.^
لامپی._.*

این دخدره اهنگه؟
اهنگ جوون؟

بله (:

عشققققققققققققققققققققققققققققققم ^_____________^

جــونممممممممم ^___^

هیچی!
هوین جوری ._______.*
گفدم دور هم باشیم Big Grin

هستیم اجی گلم (:
اوق اجی بستنی خوردم حالت تهوع دارم *_*
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 20
 سپاس شده توسط hanie directioner
(21-10-2014، 18:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی .__.

چقدر سربه زیرن (..) یه جوری نگا میکنن آدمو انگار دختر ندیدن :v

مظلوم ؟ :|

از اون مسخره بازیاشون معلومه ._.

تازه من از توی سرویس میبنمشون :| از نزدیک چه کارا که نمیکنن مسخره ها :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 49 مهمان