امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(19-10-2014، 19:08)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:00)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:59)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:57)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واستا ناموس نشسته نیا هنوز
اووووف عجله کن دیه زیـــــر پـام علف سبز شــد|:!..
حالا میتونی بیای

گل فرش رو نگاه کن برو یه گوشه بشین

(19-10-2014، 19:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:57)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واستا ناموس نشسته نیا هنوز

چیو تموم کنم داشی؟

دور و بر دوس دختر من نپلک!
اینو دارم خیلی منطقی ازت درخواست میکنم دادا
نزار حرمت بشکنم
حد بدون..
من غلط کنم اینکارو کنم داشی
خ امیدوارم این اخرین بار باشه که میبینم داری با ایسان حرف میزنی..یا بش تیکه میندازی!
خودش خوب میدونه چقدر سگم!
اگه جوابت رو نداد ناراحت نشو..من نمیزارم با هرکسی بحرفه
عرض دیگه ای ندارم..
دادا چند سالته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو پروفم هس!به سن کاری نداشته باش
بگو لپ کلامو گرفتی یا ن?

(19-10-2014، 19:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرتون امسال تهران برف میباره?:|

آره برف میاد .. ندیدی چجوری دوبار بارون اومد ؟ .__.

برف پارسالو بگو.__.
برف اومد بیام دنبالت بریم برف بازی?(:
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
عجب فیلمی بود " غم هجران " تموم شد لامصب
(19-10-2014، 19:07)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:05)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم ^_^

-_- دخــتر گلمــ .. !!

مــن چــن بــار بگمــ بــ هــرکسی سپـاس نــدِ >ـ<

.. |:

خــوبی ؟! (:

الان منـظورت ایــن بـود ک بـه یکـی ک تـو بـش سپـاس نمیدی من بـش دادم تـو هم نـاراحت شدی این حرفو زدیـ اره؟Big Grin

مـرسـی...تــو خـوبی؟ چیـ خبـرا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 145
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ღ℘☂η♪☡ღ ، ըoφsիīkα
(19-10-2014، 19:09)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:08)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:03)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:00)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــن درس یــ ذرـه .. خیلی چــیزای مخــتلـفــ دارـه .. (..*)

... ||||:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(19-10-2014، 19:02)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:00)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا میتونی بیای

گل فرش رو نگاه کن برو یه گوشه بشین
اون وخ جنابالی چیکار مکنیددد؟؟
من میرم تو اتاق خوابم

بذار زنا راحت باشن
پس مـَنـم میــــآم پـیـشــِت (:
نهههههههههههههههه برو اونور
چــــــــــــــرا ا ا ا ا ا ا ا  cry girl
اغا قضیه این BBF چیه شما همه زدین?:|
 سپاس شده توسط ✘dead~G!ฯГ✘ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
چ خلوت!
سلآم(:

(19-10-2014، 19:11)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:07)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 19:05)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم ^_^

-_- دخــتر گلمــ .. !!

مــن چــن بــار بگمــ بــ هــرکسی سپـاس نــدِ >ـ<

.. |:

خــوبی ؟! (:

الان منـظورت ایــن بـود ک بـه یکـی ک تـو بـش سپـاس نمیدی من بـش دادم تـو هم نـاراحت شدی این حرفو زدیـ اره؟Big Grin

مـرسـی...تــو خـوبی؟ چیـ خبـرا؟

آرـه -__- !

.. |: گلمــ اایــن تجــربــِ پشتـشــِ ..

خوبمـ (: !!

خــبرِ سلامــتی ... تــُ چــ خــبر ؟!
نمایش این ارسال
محتویات این پیام مخفی است زیرا ツ سـُــــکـُــــــوت ツ در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیست سیاه شما می‌باشد .

حله داش اهورا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(19-10-2014، 19:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا قضیه این BBF چیه شما همه زدین?:|
ینی بهترین دوست

وقتی میخوان بگن بهترین دوستشون کیه میگن  BBF: NICKOLAS
بارووووووووووووووووووون میاد چجووووووووووررررر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان