امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(18-10-2014، 19:52)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2014، 19:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا اگه بدتر شِ من دیگه سمتت نمیامـ چون میدونم منو میکُشی :|||||||||||||||
(F) :|

چی میگی تُ پارازیت ؟ -_-

:| (G.Y) عُمرن معنی اینو بفهمی ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 108
 سپاس شده توسط I r A n ، Brooklyn Baby
آگهی
(18-10-2014، 19:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2014، 19:51)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

y ینی بی*اخ :|||

حالا من خواستم با ادب باشم بگم لایکـ ._.

به به فرنییی جون :|
(z) :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
فرزام :||||||

_________

مرضی :>>
 سپاس شده توسط I r A n ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(18-10-2014، 19:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2014، 19:51)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

y ینی بی*اخ :|||

حالا من خواستم با ادب باشم بگم لایکـ ._.

به به فرنییی جون :|

(18-10-2014، 19:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره میدونم میدونم :V

خخخ ._.

من حرص خوب در میارما ^_^ ((=

نه اندازه من ^____________^

:|

از تو هم بیشتر ^_^

ssssssssssssss ._.

اس اس اس ._.

هو هو هو :|||

(18-10-2014، 19:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2014، 19:52)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2014، 19:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی تُ پارازیت ؟ -_-

:|||||||||

خیلی .... :||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، I r A n
(18-10-2014، 19:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی تُ پارازیت ؟ -_-

(les.b):|
(18-10-2014، 19:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان تو داری راهنماییش میکنی؟:|

نورا جان خدا بیامرزتت.__.

.__________________________________. دستت مرسی واقعن !

(18-10-2014، 19:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از تو هم بیشتر ^_^

ssssssssssssss ._.

اس اس اس ._.

:|||||||||||||

خفه شُ هیچکس اندازه من حرص در نمیاره -_-

اصن من خودمو چُس میکُنم میرمـ .. خُدافس

نقل قول: :|||||||||

فهمیدی تُ ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 108
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(18-10-2014، 19:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روح پر فتوهم شاد :|
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 108
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
(18-10-2014، 19:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__________________________________. دستت مرسی واقعن !

(18-10-2014، 19:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از تو هم بیشتر ^_^

ssssssssssssss ._.

اس اس اس ._.

:|||||||||||||

خفه شُ هیچکس اندازه من حرص در نمیاره -_-

اصن من خودمو چُس میکُنم میرمـ .. خُدافس

نقل قول: :|||||||||

فهمیدی تُ ؟ ._.

چس (s) ._.

بلی بلی ._.

ی ارتباطی با آهنگ لیدی گاگا داره .. :|

g.u.y :|

دختری ک .. :||||||||||
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
(18-10-2014، 19:56)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(les.b):|

(F.Y) :||||||||||||
 سپاس شده توسط I r A n ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان