امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(17-10-2014، 20:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 20:31)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا بهترین رفیقمه و بهتر از همه ی شما میشناسمش...
قبل اینکه دهنتونو یکم از مغزتون استفاده کنید به جایی بر نمیخوره
شیوا هرچی هست خودشه و نقش بازی نمیکنه مثل بعضیا هر روز با ی نفر نیست
و اون چیزی که فکر میکنه درسته و لازمه رو انجام میده
دست از این بچه ها بازی و تیکه انداختن بردارید وخراب کردن هم بردارید
که هیچ فایده ای جز گند زدن به شخصیت خودتون نداره...

سعید اینی ک میگم فکر نکن تیکه یا هر چیز دیگه اس ..

ولی قبل اینکه پاشی ندای آزادی سر بدی ..

یکم پرس و جو کن ببین این عزیز چ کار کرده ..

میاد جلو همه شخصیت آدم رو میبره زیر سوال ..

تو ببینی همین مریم مقدس چ چیزا ک ب ما نگفته ..

نمیدونی چیزی عزیزم ..

الکی کسی رو محکوم نکن
من بر پایه چیزایی که میبینم قضاوت میکنم
هر وقت اومدم اینجا داشتید به هم فحش میداد یا تیکه مینداختید
فقط بس کنید...
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 84
The music feels better
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 84

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(17-10-2014، 20:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 20:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وووییییی ._.

واقعا ؟؟ ._.

بَله بازم خفنه ؟ -_-

علی الان خیلی فرصت خوبیه میتونیما فحش بدیم سر شیوا گرمه :|

من توبه کردم (-_-)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-10-2014، 20:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا همینه میگم ادم نباید تو این دنیا دس کسی اتو بده!
بیا حالا همه میخوان پته همه رو اب بریزن..
هزار بار به خودم قول دادم دیگه اینجا نیام..
پوووف!
اهورا میخوام پَتَتُ بریزم رو آب ._.

بریزمـ ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 84
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ
(17-10-2014، 20:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 20:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وووییییی  ._.

واقعا ؟؟  ._.

بَله بازم خفنه ؟ -_-

علی الان خیلی فرصت خوبیه میتونیما فحش بدیم سر شیوا گرمه :|

حیف من که چقدر براتون ارزش قائل شدم خوش باشید بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-10-2014، 20:46)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

(17-10-2014، 20:46)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من توبه کردم (-_-)

ها ها ها توبه قبول نی دیگه -_-

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 84
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(17-10-2014، 20:45)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط بس کنید...

واسه قضاوت کردن بین دو طرف در حالت عادی یه فرد بی طرف دست بکار میشه .

که وسط قضاوت ، فقط خوبی ها و حسن های یه طرف بحث رو نبینه !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
(17-10-2014، 20:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 20:46)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

(17-10-2014، 20:46)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من توبه کردم (-_-)

ها ها ها توبه قبول نی دیگه -_-

cry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: اها میبینی چقدر بده حرف الکی بزنی؟اره؟پس بفهم وقتی در مورد من حرف الکی میزنی چه حسی داره

احدی نیستی ک بخوام راجب حرف بزنم ..

ضمنا دیگران میشناسنت نیازی ب حرف من نیست =) ..

مجبور نیستی راجب چیزی ک ازش مطمئن نیستی حرف بزنی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-10-2014، 20:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

خخخ تُ میری جهنم :>

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(17-10-2014، 20:47)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 20:45)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط بس کنید...

واسه قضاوت کردن بین دو طرف در حالت عادی یه فرد بی طرف دست بکار میشه .

که وسط قضاوت ، فقط خوبی ها و حسن های یه طرف بحث رو نبینه !

اتفاقا سعید سرسخت ترین مخالف منم هست نمیدونم چی شده الان اومده بیخیال مهم نیست من بد همه خوب خدا اون بالا بهترین قاضیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان