امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(17-10-2014، 14:03)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آروووم باش >____<

اومدم کمک >____<

:|

| cry girl | نمیتونمـ نورا داره مَنو میکِشهههه

رُزی بیا ببین دارن عشقتو میبرننننن | cry girl |

دیگه آیسان ندارینننننن | cry girl |

:| این داستان آیسان در خانه وحشت

(17-10-2014، 14:03)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 14:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خوش ب حال زنش :>

مَنو میگه .^_^.

(..)--+

:* .^_^.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 32
 سپاس شده توسط Mason ، Jack Daniel'ѕ ، First Star ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(17-10-2014، 14:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 14:02)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب کجات ؟ >_<
:|||

ب شونِ هام :|

کی ؟ (..)--+
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام. ...چقدر آزاده
♧تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی ♧♧پس من بعد♧
♧من بد♧
آقا من دارم دقت میکنم لیتو رو پیدا نمیکنم :|

______

آیسان | -_- |
به چیزای مثبت فک کن | 14k |
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ☺Mig Mig☺ ، First Star
(17-10-2014، 14:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا زنت رو بگیر دورشین از اینجا :|

شوهرم رو داره می دزده :|

| :moi: |

(17-10-2014، 14:04)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-

سلامـ ._.

(17-10-2014، 14:04)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورااااااااااااااااااااااااااااااااااا ^_____________________^

-_- بَله ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 32
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، First Star ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
شوهرت کیه نورا?:|||

(17-10-2014، 14:04)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورااااااااااااااااااااااااااااااااااا ^_____________________^

بلی?.__.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
خداییش لیتو خیلی چرت میخونه اصلا از اهنگاش خوشم نمیاد
با هـــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــــر منطقی حساب میکنم خســــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــتم...
(17-10-2014، 14:04)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی ؟ (..)--+

نمیدونم ی لولوئی ._.

وایی رُزی ی بار رفته بودیم فال تاروت با آبجیم و دختر داییم .. زنه هی صورتشو اون ور میکرد میگُفت

اینا بهم میگن تُ طلاق نمیگیری از شوهرت :|||||

ب دُختر داییمـ میگفت :|

همش روشو اون ور میکرد بعد اینوری میکرددد :||||||

ینی من شاشیده بودم تُ خودم :||

(17-10-2014، 14:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان | -_- |

برو میزنم تُ صورتت -_-

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mason ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(17-10-2014، 14:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 14:04)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی ؟ (..)--+

نمیدونم ی لولوئی ._.

وایی رُزی ی بار رفته بودیم فال تاروت با آبجیم و دختر داییم .. زنه هی صورتشو اون ور میکرد میگُفت

اینا بهم میگن تُ طلاق نمیگیری از شوهرت :|||||

ب دُختر داییمـ میگفت :|

همش روشو اون ور میکرد بعد اینوری میکرددد :||||||

ینی من شاشیده بودم تُ خودم :||

(17-10-2014، 14:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان | -_- |

برو میزنم تُ صورتت -_-

14k
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-10-2014، 14:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهرت کیه نورا?:|||

لیتو ^_^*

مدیونید اگه فِک کنید خُل شدم :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان