امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(16-10-2014، 22:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:15)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتون شوهر دارین احساس غربت میکنم :|

تُ ب جا شوهر مَنو داری ._.

گور بابای شوهر :|||

من ازین سوسول بازیا متنفر شدم (..)--+
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Wєιяɗ
آگهی
راس بگید امیر رضا شوهر کدومتونه?:|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Thyme ، ~Mahnaz~ ، Mason ، امیررضا*
(16-10-2014، 22:16)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:14)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ^_^

رایان =)

اسم قشنگیه ..
مهتـآبـی نمیشه پـآیان باشه..؟! ^.^

(16-10-2014، 22:16)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:10)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریآ (: آی میس یو آشغاله بی ادب -_-* !

عزیزم ! دوستآن همیشه هسن به جـآی مـن .. اونا واست بهتـرن تا مـنه معتـآد.. !
((:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Thyme
(16-10-2014، 22:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:13)♥Mania1D♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:10)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 7

0_____0

چـرآ اشکآش نمیفده .. ؟! :|

.-.

(16-10-2014، 22:11)♥Mania1D♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ikeببخشيد وسط بحثتون ميپرما ولي حوصلم سر رفتute هيشكدومتونو نميشناسم ميشه معرفي كنين؟

اُم کُلثوم (..)-+

=)
منم معروف به ننه مانيا

خوشبخدمـ
(..*)--+
منم همينطور****
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
شایان ؟ ..

آیان =) :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-10-2014، 22:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(ـ_ـ*)

(16-10-2014، 22:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گور بابای شوهر :|||

من ازین سوسول بازیا متنفر شدم (..)--+

میدونمـ میدونمـ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 7
 سپاس شده توسط Mason ، ~Mahnaz~
سلام:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ღSηow Princessღ
(16-10-2014، 22:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-10-2014، 22:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث امروز ما اینه :

چگونه با شوهر خود اشنا و دوست شدید ؟ :|

مَن ؟ ._.

دو سالِ تُ کَفِشَمـ ._____.

یادش بخیر:|
اولین بار بد دعوام کرد:v
خودش یادش نمیاد-_-
3>
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(16-10-2014، 22:17)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی گفت بیام اینجا اومدم

سلام.

آفـرین ((:

من بلد نیسم -.-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان