14-10-2014، 19:22
وقتی نه دستی برای گرفتن هست
نه آغوشی برای گریه کردن
و نه شانه ای برای تکیه دادن …
خنده أم واقعی نیست !
نه آغوشی برای گریه کردن
و نه شانه ای برای تکیه دادن …
خنده أم واقعی نیست !
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
14-10-2014، 19:22
وقتی نه دستی برای گرفتن هست
نه آغوشی برای گریه کردن و نه شانه ای برای تکیه دادن … خنده أم واقعی نیست !
15-10-2014، 17:56
مـــــــن
ایــــن حـآلـ غــــــــریب رآ بهـ تمــــآم احوآلـــ جهــــــآنـ ترجـــــــــیحـ میـــ دهــــــمـ هــمینـ کـــــــهـ تـــو ایــــــــستــآده بآشـــــــیـ پشـــــتـ بهـــ بــــــآد و منـــــــ هــــــــر ثـآنیهــــــ بــآ هــــــر وزشــــ بـــــآ وســـــــــوسهـ یــ پــــــــــریـدنـ یـآ نپــــریدنـ تـویـــــــ آغـــــوشتـ بجنـــــــگمــ وقتیــــــ تمـآمــــ مـــــــردآنــ شهــــــــــــر بیــــ وسوســــــهـ و بیــ هیــــــچ حـــآلـ خوبـیــــ آغــــــوششآن رآ نـــــخـ نمــــــــآ کـــــردهـ انـد و تـــو امـــــــآ بـآ غــــرور کمــــرنگیـــــــ بـــر بالـــــآیـ بلنــــــــدتـ و لبخندیـــــ بیــ تفــــآوت امـــــآ آگــــــــــآهــــ ، بــــر لبـــ هــــآت خودتـــــــ رآ بـهـــ کــوچهـ یـ علیـــــــ چـــــپ زدهـ ای چـــــــقدر دیوآنهـــــ اتـــ شـــــــــدنـ ســــــــآدهــ تـــــر میــــــ شــــــــود...
15-10-2014، 19:27
من از احساس تو لبریز باشم
یا لب درشت!، مگر فرقی میکند!؟ مگر آن رفتنی که رفتی آمدن میشود و میآید ومینشیند کنارم ودستهایم را میگیرد؟! ریز و درشت، تــــــــــــــــــو همان بالاترین انجیرِ درختِ مادربزرگ میمانی، که رویای چیدنش در کودکی هایم جاماند...! حالالبــریز یا لب درشت فرقی نمیکند...!
15-10-2014، 20:11
اگر زندگانی برای باور کردن و دوست داشتن است …
من مدت ها باور کرده ام و دوست داشته ام …. مدت ها راست گفته ام و دروغ شنیده ام … حال بس است . “نیما یوشیج”
16-10-2014، 20:13
تو یادت نیست ولے من خوب بہ خاطر دارم کہ براے بہ دست آوردنت دلے را بہ دریا زدم کہ از آب واھمہ داشت
16-10-2014، 20:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-10-2014، 20:58، توسط Mιѕѕ UηυѕυαL.)
عاشق که باشی
رفتن نمی دانی می مانی... سر حرفت می مانی که گفته بودی : تا ته دنیا کنارش می مانی !
16-10-2014، 21:54
ولم کنید می خوام بمیرم...
16-10-2014، 21:54
اخرین حرف من که دنیا که به اخر نرسده
16-10-2014، 23:40
نـﮧ نمـﮯدآنـﮯ !
هیچکس نمـﮯدآند. . . پشت این چهره ی آرام در دلم چـﮧ مـﮯگذرد... نمـﮯدآنـﮯ ! کسی نمـﮯدآند. . . این آرامش ِ ظاهــر و این دل ِ نـا آرام ، چقدر خستـﮧ ام مـﮯکند . . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
17-10-2014، 12:43
نَـهـ لـیـوانـ بـُزرگـ پُـر از قـَهـوه בارَҐ
نـَهـ سیـگـاریـ کهـ لایـ انـگـشتـانـَم بـگُـذارҐ نـَهـ آرایـشـ چِـشـمـانـَمـ ریـخـتـهِـ اٌسـتـ نـَهـ مـوهـایمـ کوتـاه ِ کوتـاه اسـتـ نـَهـ کافـهـ ایـ مـیـ شِنـاسَم سَـرב و تـاریـکـ کِهـ پاتوقشـ کُنـم مَـنـ هـیـچـ چـیـزҐ بـهـ آבمـهـایـ افـسرבه نـمـیـ خـورב امـا افــسرבگـیـ کهـ شـاخـ و בҐ نـבارב دلـیـلـ آنـ چـنـانـیـ هـمـ نـمـیـ خـواهـב نـبـوב تـو بـرایـ یـکـ عـُمـر افـسُرבگـیتـ کـافـیـســت
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|