امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

بچه ها وخت خوابتون گذشته برید بکپید:|
بزرگترا کار دارن:hiccp::v..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(16-10-2014، 0:15)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

من رفتم دنبال صداهه (-_-)

بُرو بُرو آفرین سر راهت نخود سیاهی ک پیدا کردی رو هم بیار ._.

:|

(16-10-2014، 0:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکِ بُزرگ نیستمـ پَ بِرَم بخوابمـ شب بخیر (..*)

:|||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 110
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-10-2014، 0:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 0:15)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

من رفتم دنبال صداهه (-_-)

بُرو بُرو آفرین سر راهت نخود سیاهی ک پیدا کردی رو هم بیار ._.

:|

(16-10-2014، 0:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکِ بُزرگ نیستمـ پَ بِرَم بخوابمـ شب بخیر (..*)

:|||
 شما بشین..
استثنا هستی:V
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ
(16-10-2014، 0:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما بشین..
استثنا هستی:V

هع هع هع .^_^.

علی برو بسوز تُ باید بری بکپی :|||
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
اهورا حالت طبیعی خودتو که الان توش گرفتار شدی بیان کن تا برم دنبال نخود سیاه Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-10-2014، 0:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا حالت طبیعی خودتو که الان توش گرفتار شدی بیان کن تا برم دنبال نخود سیاه Big Grin

ب تُ چِ بی ادب ؟ -_-
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(16-10-2014، 0:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 0:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب تُ چِ بی ادب ؟ -_-

فهمیدی ؟:|||

در ضمن … من گفتم اهورا -_-

اصلا خدافظ (.. )
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ســلامــ |:

حالت عشق و عرفان و میل به مهرورزی:|
حالا برو گمشو:ag54:
(16-10-2014، 0:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدی ؟:|||

در ضمن … من گفتم اهورا -_-

اصلا خدافظ (.. )

نَ فقد تُ میفهمی :|||

اهورا مَن ، مَن اهورام و بلعکس -_-

آفرین برو خدافست ._.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 140 مهمان