امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

(15-10-2014، 21:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 21:05)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 21:03)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 21:01)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 21:00)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآآآآم!

خوبـی؟
ممنون؟
اسمت چیه؟
چن سآلته؟
کجآیی هسی؟
بآمن دوس میشی؟

سوگـند
تخریبـا 16
کرجـی :|
اوهوم :}
این دخیه عشخ منه....بقیشو ولش مهم نیس....

این دخـیه عـآشق توعـه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
عه،اهورا بساز دوباره/:
خیلیم باآله^.^
من اونجا با یه امریکاییه دوسم^.^خیلی نازه^.^
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، hanie directioner ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
سلام کیاناااااااااااااا:bighug:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 85

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 85
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(15-10-2014، 21:08)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 21:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 21:05)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 21:03)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 21:01)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبـی؟
ممنون؟
اسمت چیه؟
چن سآلته؟
کجآیی هسی؟
بآمن دوس میشی؟

سوگـند
تخریبـا 16

این دخـیه عـآشق توعـه
در هرصورت..تو قلب منه،این دوقولوی منه^.^

(15-10-2014، 21:10)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانیه ،این علاقتو درک نمیکنم/:
چرا اینقد منو دوس داری؟
تا جایی که که یادمه هیشکی از من خوشش نمیاد!
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، hanie directioner
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 2149
سپاس شده 1999 بار در 1280 ارسال

فقط یه سپاس Angel
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 85

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 85
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
جدیدا بعضی از صفحه های فلش اتومات رفرش نمیشن..
مال من فقط اینجوریه یا شما هم همین مشکلو دارین؟
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(15-10-2014، 21:10)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 21:08)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون؟
اسمت چیه؟
چن سآلته؟
کجآیی هسی؟
بآمن دوس میشی؟

سوگـند
تخریبـا 16

این دخـیه عـآشق توعـه

(15-10-2014، 21:10)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اینقد منو دوس داری؟

خـر
پ من هویج پوس کندم؟
MADE IN AM
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، hanie directioner
الهام جووووووووونــــــــــــــــــــی اسمت از کی تا حالا شد رها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وا....چ غلطا
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 85
(15-10-2014، 21:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا بعضی از صفحه های فلش اتومات رفرش نمیشن..
مال من فقط اینجوریه یا شما هم همین مشکلو دارین؟

مگه تاحالا اتومات رفرش میشد که دومین بارش باشه؟/:
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، hanie directioner
(15-10-2014، 21:12)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 21:10)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوگـند
تخریبـا 16

این دخـیه عـآشق توعـه

چرا اینقد منو دوس داری؟

خـر
پ من هویج پوس کندم؟

ممم..من تاحالا خیلی هارو واقعن دوس داشتم ولی هیشکی منو واقعا دوست نداشت!
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 155 مهمان