امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

(15-10-2014، 18:47)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:43)جیگر بلایی(حسنیه) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دخترا؟
سلام گلکم
(15-10-2014، 18:43)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یاشا جیرونم کی بتو گفت من ترکی بلدم؟Big GrinBig GrinBig Grin

الان نصف بیشتر دنیا رو ترکا گرفتن باید همه ترکی بلد باشن ._.
نه خب واقعااااااااااااااااااااا؟

حتی تو تاریخم بیشتر حکومت هایی که در ایران بودن ترک بودن نه فارس ._.
 سپاس شده توسط ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ ، Mïņ̃†êR
آگهی
(15-10-2014، 18:55)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:51)☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی +---(^_^)---+
سلام ^_^

نام قبلیت چی بود؟!

^-^
pardis11
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 71
(15-10-2014، 18:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ب چی میخندی ؟ (..)--+

وقتی به یه دختر توپ میخوره 25r30
 سپاس شده توسط Mason
عشقم اتفاقی نیفتاده ! فقط نمیتونم چرا احساس میکنم یه خورده فشارهای عصبی داره جدیدن بهم وارد میشه .. اتفاقن عجیبیش هم اینه ک دارم شاد ترین روزای زندگیمو سپری میکنم ! دارم غم هامو فراموش میکنم .. پس چرا بازم عصبی اندر عصبی ؟؟ :|
من الهی قربونت برم گلم .. شیوا خیلی دوستت دارم .. KiSs YoU
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ ، Navisa. ، Mïņ̃†êR
(15-10-2014، 18:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کردم ب اون چیزی ک من میخندم میخندی -_-

اره خدایی توپ بخورن خیلی ادا در میارن :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Apathetic
(15-10-2014، 18:57)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:47)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:43)جیگر بلایی(حسنیه) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دخترا؟
سلام گلکم
(15-10-2014، 18:43)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یاشا جیرونم کی بتو گفت من ترکی بلدم؟Big GrinBig GrinBig Grin

الان نصف بیشتر دنیا رو ترکا گرفتن باید همه ترکی بلد باشن ._.
نه خب واقعااااااااااااااااااااا؟
بله..
حتی تو تاریخم بیشتر حکومت هایی که در ایران بودن ترک بودن نه فارس

اوهوع بله بله من ترکم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Navisa. ، Apathetic
چرا من حس میکنم غریب شدم؟! -_-
 سپاس شده توسط ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ ، Jack Daniel'ѕ ، Navisa.
(15-10-2014، 18:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافشون ته خندس 25r30

تو به چی میخندی ؟؟ :|
 سپاس شده توسط Mason
Angel Flying Angel
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(15-10-2014، 19:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافشون ته خندس 25r30

تو به چی میخندی ؟؟ :|
به رفتارای دخترا :>
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 138 مهمان