امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

من زدم تو فاز گلکسی .^.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ըoφsիīkα ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
درود بر همگی
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 38
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ
(15-10-2014، 16:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:25)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:18)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای اینجـآ چیــــقد اَوض شـُده !!

دکواراسیونش عوض شده ؟ اخه چی عوض شده ؟ :|

اها.. فونت نوشته های شیوا :/

اون فلش خوره بالا عوض شـده !!

همه ام عوض شدن .. نویسنده و مدیر شدن !

آخـــی چقد دلم براشن تنگ شده بود !

مرضیه هنوزم هـَس ؟؟

اره ! :>
نویسنـده شد بِلَخـره یا نه ؟ D:
|:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mason
فاطی چندساله نیومدی?:|

سلام(:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، இFATEMEHஇ
یه سوال راهی هست که من بخوام پیامایی که میدید رو نخوام هی اف 5 بزنم ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
سلام من یه تازه واردم

عاشقrainbow rocksهستم
درضمن اسم کانالم تو اپاراتdazzlingsهست HeartHeart

جواب پیام های خصوصی روهم میدم
درضمن یه دخترم
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(15-10-2014، 16:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:24)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:20)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم به این فک می کنم که آواتاره بعدیت چ شکلی خواهد بود .__.

خودت نمی ترسی از اینا :|
از عکس هم می ترسین ؟ :||||

(15-10-2014، 16:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی دیگه هم بود ..

اون خیلی توپ بود ._. ..

ولی من خوشم نیومد -_-
اونو بده به من >_<
(._.)--+
عکس :|

________

اقا من ازین قاصدک ( اسمش قاصدکه ؟ :| ) ک توی امضاته خیلی دوست دارم ^_^

بی جا ازشون ببینم کنترل خودمو از دست میدم .-.

(15-10-2014، 16:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خودشو ف**** :>
-_-

منظورم FU نبود :|

منظورم FA بود :>
آواتار و امضام همیشه  تک بودن  (._.)

:|

نکته آواتار دقیقا همون بود :|||

بدش میگمممم >_<

ما اینیم دیه :>

(15-10-2014، 16:27)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:25)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:18)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای اینجـآ چیــــقد اَوض شـُده !!

دکواراسیونش عوض شده ؟ اخه چی عوض شده ؟ :|

اها.. فونت نوشته های شیوا :/

اون فلش خوره بالا عوض شـده !!

همه ام عوض شدن .. نویسنده و مدیر شدن !

آخـــی چقد دلم براشن تنگ شده بود !

مرضیه هنوزم هـَس ؟؟

اره ! :>
نویسنـده شد بِلَخـره یا نه ؟ D:
اره ..
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mᴏsᴇs
(15-10-2014، 16:29)rianbowrorocks نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال راهی هست که من بخوام پیامایی که میدید رو نخوام هی اف 5 بزنم ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

ن :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(15-10-2014، 16:29)rianbowrorocks نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه !
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(15-10-2014، 16:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:20)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر آواتارم نازه ( ..)
اخی .. اره ^_^

مخصوصا دماغشون :>

دماغا عملیه ._.
دارم به این فک می کنم که آواتاره بعدیت چ شکلی خواهد بود .__.

خودت نمی ترسی از اینا :|
ب این خوبی ._.

نگا چ نازن ^_^
آره خیلی .__.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
سلام اهورا :-)

سلام علی :-)
 سپاس شده توسط Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان