امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

(15-10-2014، 16:21)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه قـدر تتـلو یـهو خَـز شُـد!

یهـــو !!!

|:

عجــبــ !!

__

سـلامــ !
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
نقل قول: خودشو ف**** :>
-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason
(15-10-2014، 16:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:20)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر آواتارم نازه ( ..)
اخی .. اره ^_^

مخصوصا دماغشون :>

دماغا عملیه ._.
دارم به این فک می کنم که آواتاره بعدیت چ شکلی خواهد بود .__.

خودت نمی ترسی از اینا :|
از عکس هم می ترسین ؟ :||||

(15-10-2014، 16:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی .. اره ^_^

دماغا عملیه ._.
چ دکتر خوبی داشته ._.

یکی دیگه هم بود ..

اون خیلی توپ بود ._. ..

ولی من خوشم نیومد -_-
اونو بده به من >_<
ما تو خونمون جـن داریم .__.
اسمش ساشا ست!
(15-10-2014، 16:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:20)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی .. اره ^_^

دماغا عملیه ._.

(15-10-2014، 16:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دماغا عملیه ._.
چ دکتر خوبی داشته ._.

یکی دیگه هم بود ..

اون خیلی توپ بود ._. ..

ولی من خوشم نیومد -_-
اونو بده به من >_<
(._.)--+
عکس :|

________

اقا من ازین قاصدک ( اسمش قاصدکه ؟ :| ) ک توی امضاته خیلی دوست دارم ^_^

بی جا ازشون ببینم کنترل خودمو از دست میدم .-.

(15-10-2014، 16:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

منظورم FU نبود :|

منظورم FA بود :>
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ըoφsիīkα
(15-10-2014، 16:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:18)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای اینجـآ چیــــقد اَوض شـُده !!

دکواراسیونش عوض شده ؟ اخه چی عوض شده ؟ :|

اها.. فونت نوشته های شیوا :/

اون فلش خوره بالا عوض شـده !!

همه ام عوض شدن .. نویسنده و مدیر شدن !

آخـــی چقد دلم براشن تنگ شده بود !

مرضیه هنوزم هـَس ؟؟
|:
 سپاس شده توسط Mason
(15-10-2014، 15:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 14:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رضا .____.

ن جون داداش کلی از اینا داشتم بدرد نمیخورن ._.

خودشو دارم (..)--+

من از اینا دارم (..)--+

خودشو ندارم cry girl
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
نقل قول: اسمش ساشا ست!
اسم جن خونه ما هم بیوک سگ سبیله ._. ..

انقدر نازه ^_^

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason
(15-10-2014، 16:25)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:18)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای اینجـآ چیــــقد اَوض شـُده !!

دکواراسیونش عوض شده ؟ اخه چی عوض شده ؟ :|

اها.. فونت نوشته های شیوا :/

اون فلش خوره بالا عوض شـده !!

همه ام عوض شدن .. نویسنده و مدیر شدن !

آخـــی چقد دلم براشن تنگ شده بود !

مرضیه هنوزم هـَس ؟؟

اره ! :>
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
سلوم
من اومدم یه عضو جدید
سلام من یه تازه واردم

عاشقrainbow rocksهستم
درضمن اسم کانالم تو اپاراتdazzlingsهست HeartHeart

جواب پیام های خصوصی روهم میدم
درضمن یه دخترم
(15-10-2014، 16:24)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 16:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دماغا عملیه ._.

چ دکتر خوبی داشته ._.

یکی دیگه هم بود ..

اون خیلی توپ بود ._. ..

ولی من خوشم نیومد -_-
اونو بده به من >_<
(._.)--+
عکس :|

________

اقا من ازین قاصدک ( اسمش قاصدکه ؟ :| ) ک توی امضاته خیلی دوست دارم ^_^

بی جا ازشون ببینم کنترل خودمو از دست میدم .-.

(15-10-2014، 16:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

منظورم FU نبود :|

منظورم FA بود :>
آواتار و امضام همیشه تک بودن (._.)

:|

نکته آواتار دقیقا همون بود :|||

نقل قول: من از اینا دارم (..)--+
منم از اونا دارم (..)--+

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان