13-10-2014، 17:02
خوب = مهربون ، باحال....زود صممیمی میشی...
بد= گاهی اوقات منحرف میشی همین (:
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
||||||||||||||||||||||||||
13-10-2014، 17:02
خوب = مهربون ، باحال....زود صممیمی میشی...
13-10-2014، 17:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-10-2014، 17:15، توسط hanie directioner.)
(13-10-2014، 16:58)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چقدر هم عقیده ایم .____. زنگ میزنه گریه میکنه پسره ی خرس گنده اون روز میگه به سارا قول دادم دیگه با تو و هیچ دختر دیگه ای نباشم فرداش اس داده باز باهم بهم زدن میخواد با من باشه دلش برام تنگ شده بعدشم که گریه کرد! -_________________________- (13-10-2014، 17:02)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هییییییییم مرسی! دارم سعی میکنم کم تر منفی بشم ![]()
13-10-2014، 17:28
سلام عزیزم من آوا هستم
خب حالت چطوره؟ راستی عیدتم مبارک تا حالا شده تنها باشی و گریه کنی؟ به نظرت خدا چ رنگیه استقلال یا پرسپولیس نظرت درباره خودت چ کسیو تو زندگیت بیشتر از همه دوست داری؟ کی عضو این انجمن شدی؟ و کی مدیر؟ اولین پستت چی بود؟ اگه من ازت درخواست دوستی کنم باهام دوست میشی؟ اینو جدی گفتم خواهر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
13-10-2014، 17:30
من آمدم ^_^
خو رابه من سه خط بوگو.-.؟ صفات بد من؟ خوب اگه دارم بوگو؟ ولی ندارم×_×
13-10-2014، 20:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-10-2014، 20:54، توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀.)
(13-10-2014، 17:28)Ava-girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (13-10-2014، 17:30)✘❥!.ℜAℌ@.!❥'✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوشـــ آمــدی آبجـی :/ خُـب تــو !!! دختـــری بــه نـآم رهـآع!!! (: ... خــوبـــ...بــآحـــآل...خبــــــــــــــــــــــــــرچیـــن...وســوآســی...حسـآس....کمی غیر منطــقی....و اینکــه خـوآهر مجـآزی خـوبی هسـی برآم (((: .. !! عیــدت مبـآرک...-__- صــفـآتــه بدتــ اون بــآلــآ گفــتــم... حـــآنیــه (: میـآم خصــوصــی میحرفیــم عــزیــزم ^_^*
13-10-2014، 21:17
سلام عشقم (:
جـییییییییییـغ من بعد تو میشینم(: خوبی؟! تا حالا عاشق شدی؟! عاشق کی کلک؟! دروخ نگو>.< اگه خجالت میکشی تو پ.خ بم بگو:4chs: به نظرت من خوش خنده ام؟! اگه نه پس چرا قوری بم میگه خوش خنده؟! تو خوش خنده ای؟! همین(: بای عیزم^.^
13-10-2014، 21:20
خــــــــــــــــــــــــــــــب:|
چند درصد منو دوس داری؟؟؟؟؟(راستشو بگیااا وگرنه خفت میکنم) از مدرست راضی هستی؟؟؟؟؟؟ چن تا دوست صمیمی داری؟؟؟؟؟؟ منو داخل یه خط تعریف کن^_^
13-10-2014، 21:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-10-2014، 21:24، توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀.)
(13-10-2014، 21:17)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بـآی... (13-10-2014، 21:20)__mooni__ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
13-10-2014، 22:02
خُ ..
اسم : نام خانوادگی : نام پدر : مادر : خواهر : برادر : شماره تلفن : شماره تلفن مادر : شماره تلفن پدر : شماره تلفن خواهر / برادر : مکان زندگی : سن : کی رو تو فلش دوست داری ؟ : رنگ مورد علاقت ؟ : غذای مورد علاقت ؟ : از کی تو فلش بدت میاد ؟ : من یا نایل :| ؟ : وان دایرکشن یا من ؟ :| : (به 2 سوال بالا جواب نده میدونم توی آنپاس گیر میکنی!) تو فامیلات پسر 17 یا 18 20 ساله دارین ؟ اسمش و نسبتش ؟ :| چرا وان دی دوست میدارِی ؟ چرا اینقدر خوبی ؟ بهترین دوستت : چ درسی رو دوست داری ؟ تا حالا تُ دنیای مجازی دروغ گفتی ؟ دروغت بزرگ بود یا کوچیک ؟ من چ شخصیتی ـام ؟ منو توضیف کن :||| خودتو توصیف کن ":||| خُ خُ .. حالا .. ی کلمه ب کسی ک دوسش داری و نمیدونه یا میدونه بگو ! بازم میام :| ![]() ![]() ![]() دوست دارم دوسم داشته باش ![]() ![]()
14-10-2014، 13:03
سـلـام آهنگم !! +--(^-^)--+
چطولی عزیــزمـــ؟ (.. ) قدت ._. ؟ وزنت -.- ؟ بهترین رمانی که خوندیــ :| ؟ بهترین دوستــت :> ؟ هدفت از زندگیــــ :/ ؟ 5 تا از ارزوهاتــ (: ؟ 5 تا اخلاق بدتـــ :||||| ؟ 5 تا اخلاق خوبتـــ (((: ؟ 5 تا اخلاق بدمـــ :* ؟ من و تو 3 جمله تعریف کن! ^ـ^ بر مــیگــردمــ! :V بــای ! (:
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |