امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگوی آزاد 213 _

سلام دُنیا ..
 سپاس شده توسط ♫ TI@RA ♫
آگهی
(12-10-2014، 15:47)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتی که:|
میریم پیشه خواهرم اینا
تنهائن
البته شاید بخوان اونا هم خونشون و عوض کنن
ینی رسما اسکلمون کردن دیگه :/

اصن حسش نی بمونمـ ..

پَ مامانت اینا چی خُ ؟ ..

من باور کُن تُ رور دیدمـ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگوی آزاد 213 _ 150
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(12-10-2014، 15:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دُنیا ..
.. تیآرآ ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 150
(12-10-2014، 15:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیج فندر ترکوند ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/h2b38mc6o4xfos53ph2b.jpg
نصب کردی اینستا؟! .-.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(12-10-2014، 15:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2014، 15:47)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتی که:|
میریم پیشه خواهرم اینا
تنهائن
البته شاید بخوان اونا هم خونشون و عوض کنن
ینی رسما اسکلمون کردن دیگه :/

اصن حسش نی بمونمـ ..

پَ مامانت اینا چی خُ ؟ ..

من باور کُن تُ رور دیدمـ :|

میگم شاید بخوان خونشونو عوض کنن
خیلی جای خزیه :|
خدا کنه عوض کنن ماهم بریم یه جا دیه

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(12-10-2014، 15:52)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2014، 15:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیج فندر ترکوند ..

http://8pic.ir/images/h2b38mc6o4xfos53ph2b.jpg
نصب کردی اینستا؟! .-.

نصب بود

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط CTG
(12-10-2014، 15:52)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم شاید بخوان خونشونو عوض کنن
خیلی جای خزیه :|
خدا کنه عوض کنن ماهم بریم یه جا دیه

خواهرت این آ کُجان ؟ ..

نارمک خیلی خوبه .. وَلی خُ فرشته و نیاوران وجردن و ... اینا هم خوبن میدونی اینا خوب نیستن معرکن ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگوی آزاد 213 _ 150
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
نوشیکا چطوری؟!!! 25r3025r30
یادته می خواستی دهنمو صاف کنی؟! هههههههههههههههههههههههههههه
6 خط ک* شهر می نوشت یه نصف خط بهش جواب میدادم می موند چی بگه!!!!!!!!!!
من موندم تو که خواستی دهنمو صاف کنی چرا گذاشتیم لیست سیاه؟!!
فحش هم که تو میدادی من چیزی بهت نمی گفتم!!!
. _ .

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 137 مهمان