امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگوی آزاد 213 _

(11-10-2014، 20:36)⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آ .. !

آره حواسم نبود :|

گفتم آقا باشی بهتره ._.

نَ من خانوممـ ..

هیچوقت نباید ی مُدیر مرد باشِ کِ ..

من الان تُ حالت پنهانَم خودمو از مُدیریت ب کاربر معمولی تغییر دادمـ (:

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگوی آزاد 213 _ 120
 سپاس شده توسط ⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁
آگهی
(11-10-2014، 20:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2014، 20:36)⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آ .. !

آره حواسم نبود :|

گفتم آقا باشی بهتره ._.

نَ من خانوممـ ..

هیچوقت نباید ی مُدیر مرد باشِ کِ ..

من الان تُ حالت پنهانَم خودمو از مُدیریت ب کاربر معمولی تغییر دادمـ (:

:|

چقدر کوشا .. :| !

قابل تحسینه ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-10-2014، 20:39)⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قابل تحسینه ._.

سپاس ..

اواتار + امضاتون رو تغییر بدین لُطفن ..

دور از شوخی .. مرضی اینارو بیان ببینن فلش رو شیلتر میکُنن :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگوی آزاد 213 _ 120
 سپاس شده توسط ⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁
(11-10-2014، 20:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2014، 20:39)⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قابل تحسینه ._.

سپاس ..

اواتار + امضاتون رو تغییر بدین لُطفن ..

دور از شوخی .. مرضی اینارو بیان ببینن فلش رو شیلتر میکُنن :|

هیممـ .. :|

محروم کن خُ :V

نه دوسشون دارم >_< 3> ! ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلام ._.

(11-10-2014، 20:41)⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان مَحرومِتون میکُنم ..

واقعن محرومت کُنم ؟ :|
 سپاس شده توسط ⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁
(11-10-2014، 20:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2014، 20:41)⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحت باش .. -_-

:V
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-10-2014، 20:43)⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2014، 20:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحت باش .. -_-

:V

جیغغغ آواتارُ >_<

ب یارو پیامـ دادم خودم هستم مُدیر با بنده کاری داشتین ؟ :|||
 سپاس شده توسط ⌁ᴅᴇᴀᴅ⌁
عوضش کردم :|

چرا اینهمه تو شیطونی آخه آیسان >_< ؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
را برو حالا ادمک ضعیف :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان