11-10-2014، 15:29
مهاجم تيم فوتبال ملوان بندر انزلي تاکيد کرد که در حال حاضر به دليل مصدوميت نمي تواند در تمرينات حضور پيدا کند و بهبود او يک هفته تا 10 روز زمان خواهد برد.
سید جلال رافخایی در مورد غیبت در تمرینات تیمش اظهار داشت: من چند روز پیش به صورت انفرادی تمرین میکردم که متاسفانه پایم پیچ خورد و همین موضوع باعث شده که نتوانم با تیم تمرین کنم و در حال حاضر فیزیوتراپی و دیگر مراحل درمانی را پشت سر می گذارم. در بازی جام حذفی غایب هستم ولی امیدوارم یک هفته تا 10 روز دیگر به تمرینات گروهی ملوان اضافه شوم. سرمربی جدید هم از طریق پزشک ملوان پیگیر وضعیتم شده و من هم امیدوارم زودتر به میادین برگردم.
به گزارش تسنیم، او در خصوص انتخاب موسیلوویچ به عنوان سرمربی جدید ملوان تاکید کرد: هر چند شناختی از این مربی ندارم و در تمرین روز جمعه هم فرصت نشد تا او را از نزدیک ببینم ولی امیدوارم در کارش موفق باشد. به هر حال این تصمیمی بود که باشگاه گرفت.
رافخایی در مورد اینکه هواداران ملوان انتظار دارند این مربی مثل دراگان اسکوچیچ نتایج درخشانی با ملوان بگیرد، گفت: هر مربی و هر تیمی شرایط خودش را دارد. من معتقدم تشبیه موسیلوویچ به اسکوچیچ کار درستی نیست و شرایط ملوان هم با گذشته فرق دارد. الان مهمترین هدف ما باید این باشد که هر چه زودتر با تفکرات سرمربی جدید آشنا شویم و تا پایان نیم فصل اول بتوانیم نتایج خوبی کسب کنیم.