امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگوی آزاد 213 _

(10-10-2014، 21:59)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن ی درصد فک کن تو رو بگم :|

جون ؟ =)

هَمون تعجُب کردم آخه مَن کِ دوست دارم (.. )

:| هیچی گُلم .. یادمه از گُلم خوشت میومد ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگوی آزاد 213 _ 77
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(10-10-2014، 22:02)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلام شاسمیخ اعظم
علیک با معرفت ((: ..
فاطی ؟ چرا دوبار سلام کردی ؟ (..)--+
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-10-2014، 22:03)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم آرمینا تو خوبی ؟ ((:
عالی ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-10-2014، 22:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حوصله اُتو کردن مانتو شلوار ندارم -_-

آیسان قُربون دستت اُتو رو بردار .. !

بیا اینا رو (..)---^|| اُتو کن >_<

باورت میشه من از مدرسه میام مانتو شلوارمو مُچاله میکُنم تو کُمدم بعد صُبش ک میخوام اتو کُنم اینقد ایش ایش میکُنم مامانم میگه گه خوردم بیا اینور خودمو اتو میکنم ؟ :|||

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=104966&page=20
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
نقل قول: از معرفت حرف نزن که همینجا با کمربند میوفتم به جونت:|
میدونی .. ی سری از کارا رو از ی سریا ک مثلا منو جزو بهترین دوستاشون میدونستم انتظار نداشتم =) ..

آخه جالبه واسم .. از کسایی دفاع میکردم و بخاطر کسایی دعوا میکردم ک واسم تره هم خورد نمیکردن !!

(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(10-10-2014، 22:06)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: از معرفت حرف نزن که همینجا با کمربند میوفتم به جونت:|
میدونی .. ی سری از کارا رو از ی سریا ک مثلا منو جزو بهترین دوستاشون میدونستم انتظار نداشتم =) ..

آخه جالبه واسم .. از کسایی دفاع میکردم و بخاطر کسایی دعوا میکردم ک واسم تره هم خورد نمیکردن !!

(:
من کِ جُزوشون نیستم چون باهَم صُحبت کَردیمـ ._.

:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مرضیه بیس رو داد
من ترکیب کردم
ایسان ویرایش:v
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
JUST DL . 

BYE -__-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=2528535#pid2528535

BYE
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *VENUS* ، Ƒαкє ѕмιƖє
(10-10-2014، 22:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 21:59)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن ی درصد فک کن تو رو بگم :|

جون ؟ =)

هَمون تعجُب کردم آخه مَن کِ دوست دارم (.. )

:| هیچی گُلم .. یادمه از گُلم خوشت میومد ._.
آره ._.

آخیی نگو احساسی میشممم T_T

.__.

(10-10-2014، 22:04)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 22:02)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلام شاسمیخ اعظم
علیک با معرفت ((: ..
فاطی ؟ چرا دوبار سلام کردی ؟ (..)--+
چشات هفلشتا میبینه من ی بار سلام کردم -_-

باو خوبم دیگه مدضی صد نفر پرسیدن :||

بیاید راجب ی چیزی غیز از سلام و احوال پرسی صحبت کنیممم .___.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
من همه ی کارامو خودم انجام میدم :||||||
 سپاس شده توسط Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 58 مهمان