09-10-2014، 14:44
زندگی داد یاد دو چیز بم .. 1 ایمان اعتماد 2 ر*ـدم بش :/
|
تکست شُمـآ (: |
||||||||||||||||||||||||||||||||
09-10-2014، 14:44
زندگی داد یاد دو چیز بم .. 1 ایمان اعتماد 2 ر*ـدم بش :/
09-10-2014، 22:52
مَن بآزندم .. نمیشه عَوض آیندم ..
فقط اَ دردام نوشتم ، فک کَردی آخر تو بهشتم ؟ نه این نیست سَرنوشتم .. این چیزا نیست تو سرشتم !
09-10-2014، 23:01
این منم با ی مغز پُر از درد ..
همه دردام یهو از یادم رفت ! هر چی آدمه شده بی درک و فهم دیگه نمونده از این دنیا برام سهم ! :|
نه رو هوا نه که رو زمینم ، تا زیر گلو تو قرض و قوله گیرم
واسه نا امیدی یه کم هنو جوونم ، واسه آرزو داشتن بگی نگی پیرم دنیا یه جنگل بی رحمه ، من تو یه باغ وحش اسیرم خیلی راحت ترم هر وقت از تو دورم ،تو گل پلاستیکی و من مثل زنبورم صبح صادق گفتی هاله نوری ،تاریک بود نشناختمتون ، آخه من شب کورم می دونم یه حرفایی رو نبایست زد ، شرمنده این دفعه مجبورم حوصله کسیو ندارم ، ولی نمی خوام که تنها باشم خشکیو دوست ندارم ، ولی نمی تونم زیر دریا باشم از این بدم میاد ،طرفدار اون هم نیستم ،تا کی باید گرفتار امثال این آدما باشم اون از دیروز ، امروزم که قربانت ، مگه مزقلم ، که نگران فردا باشم
10-10-2014، 11:21
دیگه حرف نزن همه چی تمومه ..
بدجور عوض شده این زمونه ! کُلی خونه توی ذهنمون ساختیم .. ولی باز آخرشم تو این بازی باختیم ..
10-10-2014، 11:25
داشتمش داشت مَنو .. اومد گرفت جای بنده رو :|
10-10-2014، 12:33
رُفقایی که زَدن تو خط فانتزیو لآو ..
به خیال خودشون هَستن نآبِ ناب .. دوروَریاتم میدن مغزتو تآب .. کُل روزت شُده گشت زَنی تو وآتس آپ ! ..
10-10-2014، 12:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-10-2014، 12:47، توسط Brooklyn Baby.)
باز منم با ی روح و جسم خسته
ی دختری ک درو رو ب همه بسته .. گوشه ی دیوار تک و تنها نشسته .. بش فک نکن اون دیگه واسه همیشه رفته
10-10-2014، 12:56
میگی از جنگ و کشاکش
میگی از حریق نفتکش مجری اخبار و گزارش یه آدم دروغگوی ** کش یه برنامه واسه جوونی روزاتون سبز و آسمونی قدر میکروفنو میدونی اشوه نیا آی بچه **نی ارتباط مستقیم و زنده بین یه شهر و چند تا ده مجری جنگ خانواده جیغ نزن اینقدر زنیکهی **ده از زیر چشم همدیگه رو میپاییدن چیزای رئیساشونو میمالیدن با صداشون روحمونو ساییدن با دروغاشون اعصابمونو **ییدن دکورای جلف و پر از گل گلای گلایل و سنبل کلاغ با ادای بلبل اینا رو از کجا گیر آوردن یه مشتی ** خل همه برنامهها پر غصه مصاحبه با آدمای چرک و نشسته فکر میکنه خیلی کاردرسته خجالت نمیکشه مرتیکهی**** سه کتهای قهوهای خندههای لوس مجریهای بیمعنی و چاپلوس میگه همه دزدن بقیه جاسوس لعنت به هر چی آدم ****موس
10-10-2014، 12:56
من عذابارو به جون خودَم خریدم ..
جلو بقیه رو صورتم لبخند کشیدم .. بسه زندگی ، دیگه بُریدم .. جسمم زِندس ، ولی [مَن] مُردم !
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|