امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گـفتگـوی آزاد 212 _

بای ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason ، Jack Daniel'ѕ ، Mohammad 77 ، Dead Silence
آگهی
حالا نیگا تور خُدا این فیلمه رو نشون داده بودن تُ جشنواره من نیمفهممش :|||

Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _گـفتگـوی آزاد 212 _ 172
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs ، Mason
(09-10-2014، 16:56)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

آآآآ
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(09-10-2014، 16:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد -_-

پیشنهاد کن :v

علی این زیست امسال چقد باحاله
مخصوصا فصل آخر Tongue
_گـفتگـوی آزاد 212 _ 172
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(09-10-2014، 16:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 16:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین فیلم دومیه تو اپارات هم هست -_-

من پیداش نکردم پاکش کرده بودن خُ اگه هست نشون بده ب رزی ..

حال ندارم (-_-)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(09-10-2014، 16:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 16:56)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

آآآآ

دور همیه
دور بقیه
_گـفتگـوی آزاد 212 _ 172
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(09-10-2014، 16:57)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 16:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد -_-

پیشنهاد کن :v

علی این زیست امسال چقد باحاله
مخصوصا فصل آخر Tongue

اهم (-_-)
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mohammad 77
دوستام یکی از یکی بدتر
تو زیست از معلم بیشتر می دونن حتی فکر کنم تا سال 10 ام هم مشکلی از بابت زیست نداشته باشن
_گـفتگـوی آزاد 212 _ 172

(Aiden Pearce)
(09-10-2014، 16:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 16:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 16:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین فیلم دومیه تو اپارات هم هست -_-

من پیداش نکردم پاکش کرده بودن خُ اگه هست نشون بده ب رزی ..

حال ندارم (-_-)
مَن رفتم از آپارات نشونتون بدم دیدم پاکش کردن .. وقتی حال نداری در موردش هم حرفی نزن (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _گـفتگـوی آزاد 212 _ 172
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mohammad 77
(09-10-2014، 16:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ایسان فمیدم .. بازیگراش کیا بودن ؟ ..

امم .. ایسان فیلما رو تو پ.خ بده بهم .. (:

ممد اگه هس بده لینکشو :|

سعیمو میکنم تا پیداش کنم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 128 مهمان