امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گـفتگـوی آزاد 212 _

(09-10-2014، 14:47)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــرا مـــنُ حـــذفیدی ... بــا علــامـــت نـاراحـــت 25r3025r3025r30

... |:

برامــ مهــمــ نیســت !!

پس بـآشه ._.

توم بکن لدفن ._.
آگهی
(09-10-2014، 14:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:43)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: این جریان لامپ رو وسط نکش رضا -_-*

خجالت بکش ._. !

میخوای روشنت کنم (..)--+ ؟
میتوی مامانتو روشن کنی :>

مامانتو (..)--+ ؟

با هم روشنتون میکنم (..)
مامانت روشنه اره ((: ؟؟

خو برو واسش لامپ بخر ی وخ کم نیاره (:

شما پسرا که با حلقه ازداج اینکارارو میکنید (((:

اعصاب ندارم درباره این چیزا کَل کَل کنم پ دیه حرف این لامپ رو نزن !!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ
رُز ؟ ._.
# بشكن كسي نيس جمع كنه
# بشكن كسي نيس درك كنه
# بگذر كسي نيس صبر كنه
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Mason
(09-10-2014، 14:47)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رِضـا فَنـدَک میـخـوای؟؟

:V

لامپ رو ک با فندک روشن نمیکنن ._.

(09-10-2014، 14:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: رضا و خجالت ؟ :|||||||||||
-_-

حلقه ای .^.

تاخیری :|

بیشعور:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mason ، Jack Daniel'ѕ
(09-10-2014، 14:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:45)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:39)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جریان لامپ رو وسط نکش رضا -_-*

خجالت بکش ._. !

رضا و خجالت ؟ :|||||||||||
همه میگفتن رضا خیلی بیشعوره ((:

گفدم شاید یکم ادب داشده باشه ._.

پسرا که از شرم و حیا بویی نبردن (:

آبرو دخترا واسشون بــازیه .__.

بعضی پسرا خیلی هم بچه خوبین (..)--+
همشون ی گوهیــ*ن ((:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ
زهرمار خو .. میگم لینک مستقیم بزار

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.vbiran.ir/uploads/1778141279090522998_Screenshot_2014-09-30-17-22-27.png
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(09-10-2014، 14:48)♥LOvE StoRy♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُز ؟ ._.

شما ؟!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα ، Ð E Z I Я E
حـــــــــتمـــا ((: !!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
وسایل روشن کردن لامپ چیست ؟ (٢ نمره)
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα
(09-10-2014، 14:42)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:40)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جآآک* ._.

باو حواسم نی :| اینقد گیر نده خو :| ..

تو چرا با همه دوسای من مشکل داری :| ؟؟

خر >-<
با همونا باش اصن ..
غلط کردم باو :|

من فقط عاشق توام ._. خوبه ._. ؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان