امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گـفتگـوی آزاد 212 _

رِضـا بیـا بِریـم دُخـدَرارُو رُوشَـن کُنیـم..!

:VVVV
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs
آگهی
(09-10-2014، 14:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: این جریان لامپ رو وسط نکش رضا -_-*

خجالت بکش ._. !

میخوای روشنت کنم (..)--+ ؟
میتوی مامانتو روشن کنی :>
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby
(09-10-2014، 14:42)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خود درگیری دآری .. ! .ـــ.

مــن خوددرگیری دارمــ .. (:

مــن کلا همه چیمــ بــدِ ^ـ^

چــرا مـــنُـ پــاکــ نمیکــنی !!

از بعــضیـا نبـاید عذرخواهــی کرد .. جریح تــر میشــن .. .-.

میترسم پـآکت کنم بـآز بیـآی بگی چرآ منو حذفیدی بـآ علامت ناراحت :||

بکنـم .. ؟! .-.
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(09-10-2014، 14:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا خیلی طنابن (..)--+

خدافس !

طناب خودتی (..)--+

خدافظ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs
نقل قول: خب خیلی دوس دارم دپرس بشم (..)--+
:|

نقل قول: اینا خیلی طنابن (..)--+

خدافس !

ب سلامت ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα
(09-10-2014، 14:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالای چشم دختر پارک ما یه ابرو داره …
از منم کلفت تر -_-
از رفیقامم کلفت تر -_-

چ کلفت (..)--+

ابروش رو میگم (..)--+

خیلی کلفته >_<
مگه من گفتم لامپش(..)--+؟

گفتم رزی بد برداشت نکنه ویرایش کنه (..)--+

ولی خیلی کلفته (-_-)--+
(. . )--+

نقل قول: رضا و خجالت ؟ :|||||||||||
-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
میترا :| !

y

:| :V
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(09-10-2014، 14:42)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:40)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:38)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:36)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:33)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس ((:
تو هم آذری (:
اوهوم ((:
آذریا بهترین آدمای روی زمینن (:

بریم رها رو بیاریم (:
میدونم ^_^

بدو بدو ._.
يكــي از بــازي هاي محبــوب آذرماهـــــيا كه طــبق شواهــد و مــدارك موجــود هميشــه تــوش برنــده ميشــن
(حتــي يـه مــورد بازنــده هــم ديــده نشــده، چــون تمــــوم تلاشــش رو ميكــنه بازنــده نباشــه)

*لجـــبازيـــه*
توصـــيه ميكـــنم بـا مـا آذرماهـــيا وارد ايـن بـازي نشــيد…

شعار ماست (:
_گـفتگـوی آزاد 212 _ 144
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(09-10-2014، 14:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:39)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جریان لامپ رو وسط نکش رضا -_-*

خجالت بکش ._. !

رضا و خجالت ؟ :|||||||||||
همه میگفتن رضا خیلی بیشعوره ((:

گفدم شاید یکم ادب داشده باشه ._.

پسرا که از شرم و حیا بویی نبردن (:

آبرو دخترا واسشون بــازیه .__.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ ، Mason
(09-10-2014، 14:43)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 14:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: این جریان لامپ رو وسط نکش رضا -_-*

خجالت بکش ._. !

میخوای روشنت کنم (..)--+ ؟
میتوی مامانتو روشن کنی :>

مامانتو (..)--+ ؟

با هم روشنتون میکنم (..)

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، bOoOoOy ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 195 مهمان