امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گـفتگـوی آزاد 212 _

(09-10-2014، 13:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 13:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 13:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووف :|

صدبار تو را گفتم :

کم خور دو سه پیمانه |:
تو یکی حرف نزن ..

(09-10-2014، 13:41)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 13:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری؟

خوبم .. تو چطوری ؟
من خوبم..نگران تو بودم .-.
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
(09-10-2014، 13:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 13:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 13:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کن اون لامپو ..

خودکشیم نکرده باشه گُناه داره باز .. -_-
آخی (..)

(09-10-2014، 13:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدبار تو را گفتم :

کم خور دو سه پیمانه |:

صد بار تو را گفتم

کم رو دو سه اسکی ._.

تو کاری نداشته باش به کار سروش

نامردی میزنم __ خار فیر پلی .. |:
یکمی گیجم ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H
(09-10-2014، 13:43)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 13:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدبار تو را گفتم :

کم خور دو سه پیمانه |:
تو یکی حرف نزن ..

(09-10-2014، 13:41)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری؟

خوبم .. تو چطوری ؟
من خوبم..نگران تو بودم .-.
نباش ..
 سپاس شده توسط *VENUS*
(09-10-2014، 13:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان .. ؟
تو چطوری؟ >_>
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آره نورا منم شاید امضا به تو ندم ._.
های ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Mason
(09-10-2014، 13:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 13:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 13:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 13:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کن اون لامپو ..

خودکشیم نکرده باشه گُناه داره باز .. -_-
آخی (..)

صدبار تو را گفتم :

کم خور دو سه پیمانه |:

صد بار تو را گفتم

کم رو دو سه اسکی ._.

تو کاری نداشته باش به کار سروش

نامردی میزنم __ خار فیر پلی .. |:
یکمی گیجم ._.

فلش مقتوله ؟ آره سروش قاتلشه !

فلش مفعوله ؟ آره سروش فاعلشه !

فلش محموله ؟ آره سروش کاسبشه !

|:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mᴏsᴇs
(09-10-2014، 13:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان .. ؟

بلی ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _گـفتگـوی آزاد 212 _ 123
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
همه پنهانین -_-
فک کردم اینجا خلوته -_-

سلام …!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
میخوام زودتر عینکی شم ..

عینکای خوشگلی دیدم امروز .-.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
خدا رو خوش نمیاد حذف میکنیدا .. :|

اه -_- !

سلام نورا ..

خوبی آیسان ؟ \:

مرسی آرمینا خوبم (: تُ چطوری ؟ :|
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mᴏsᴇs ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان