امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گـفتگـوی آزاد 212 _

(09-10-2014، 13:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

آقا اون طرف لامپیه خودکشی نکرده این ملت جو دادن :|

سلام (..)--+

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، S R U H
آگهی
پوووف :|
 سپاس شده توسط S R U H ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
ول کن اون لامپو ..

خودکشیم نکرده باشه گُناه داره باز .. -_-
 سپاس شده توسط S R U H ، Mᴏsᴇs
(09-10-2014، 13:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدبار تو را گفتم :

کم خور دو سه پیمانه |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason ، Brooklyn Baby
(09-10-2014، 13:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری؟
 سپاس شده توسط Mason ، Brooklyn Baby
(09-10-2014، 13:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کن اون لامپو ..

آخی (..)

(09-10-2014، 13:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدبار تو را گفتم :

کم خور دو سه پیمانه |:

صد بار تو را گفتم

کم رو دو سه اسکی ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H
(09-10-2014، 13:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدبار تو را گفتم :

کم خور دو سه پیمانه |:
تو یکی حرف نزن ..

(09-10-2014، 13:41)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری؟

خوبم .. تو چطوری ؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، *VENUS* ، S R U H
آیسان .. ؟
 سپاس شده توسط S R U H ، Ƒαкє ѕмιƖє
(09-10-2014، 13:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 13:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کن اون لامپو ..

آخی (..)

صدبار تو را گفتم :

کم خور دو سه پیمانه |:

صد بار تو را گفتم

کم رو دو سه اسکی ._.

تو کاری نداشته باش به کار سروش

نامردی میزنم __ خار فیر پلی .. |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
سلام ..
_گـفتگـوی آزاد 212 _ 122
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 192 مهمان