امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گـفتگـوی آزاد 212 _

(08-10-2014، 18:20)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی , نوشی , علیع :|

خیلی دوس دارید من برمـ ؟ >_________________________________________<

علیع ؟! :||||
آگهی
(08-10-2014، 18:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 18:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 18:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی پروفایل منو ویرایش کرده بود دیگه نبینم چرت و پرت بزارید تو پروفم

من نبودم :/

پیداستkaffe2

ب خدا قسم :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ըoφsիīkα
(08-10-2014، 18:18)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 18:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 18:14)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 18:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود p345

شیـوا تو هم هشتمی هستی ؟ :rum:
نه پسرم من الان از سره فیزیولوژی اومدم دهنم اسفالتهههههههههههههههههه دارم میمیرم از خستگی cry girl

من کـه سومم -__- سال دیگه پیش ساله بعد کنکـور .-.

تو فلش همه هشتمی ان . از مدیر بگیر تا بقیه . به نسل کودک برخوردیم . p336

ببین من چی میکشم پس25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(08-10-2014، 18:20)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی , نوشی , علیع :|

خیلی دوس دارید من برمـ ؟ >_________________________________________<

-________-

مـــنــُ از رو تخــــتـــ بلــند کردی بعـــد میگـــی بـــای >ــــــــــــ<

... |:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mïņ̃†êR
(08-10-2014، 18:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 18:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 18:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 18:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی پروفایل منو ویرایش کرده بود دیگه نبینم چرت و پرت بزارید تو پروفم

من نبودم :/

پیداستkaffe2

ب خدا قسم :|
مهم نیست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason
آستین بالا زدن تو مدرسه خلاف قوانینه ؟ ._.

من دوس دارم آستینام بالا باشه :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mason ، ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby
نقل قول: علیع ؟! :||||
نه عمه ی من /:

________

رضا را گم کردی اومدی تو پروفم ؟ (..)

از اون ورا دادا (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ
از شنبه تا االان که نبودم چنتا چتروم رفته جلو؟2i8d
Channel
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، First Star
(08-10-2014، 18:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آستین بالا زدن تو مدرسه خلاف قوانینه ؟ ._.

من دوس دارم آستینام بالا باشه :|

به جای باید ساق دست بپوشی ..

میشی اسکل -_-
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα
عجب._.

کم بخورید دو سه پیمانه ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 70 مهمان