امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گـفتگـوی آزاد 212 _

نقل قول: -_-

نفهم :/

JG ._.
Fl ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(08-10-2014، 15:53)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: H.N.N ( ..)

-_-

JG ._.

(08-10-2014، 15:51)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:44)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:42)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:40)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ایمانی?

نه ! _گـفتگـوی آزاد 212 _ 73

اصغره اسمش ._.

پووف خابم نبرد -_-

شلغم من از تو پرسیدم!?Dodgy
فقد گفتم در جریان باشی (.. )
تو کی هستی اصلا?من این جدیدا رو خوب نمیشناسم!Huh
اصلا طاقت سرما رو ندارم ..

پوووف هنو اول راهیم .. ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ըoφsիīkα
(08-10-2014، 15:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز داشتم میرفتم کلاس .. :|

داییم اومده میگه بیا با ماشین ببرمت ..

پیرمرده برگشته میگه جوونم جوونای قدیم ..

:|

امروز قرار بود مامانم بیاد دُنبالم ..

جلو دَر مُنتظر مامانم وایستاده بودم با دوستم بعد مدرسه ما چون وسطه میدونه و رفت و اومد پسرا و همه کُلن زیاده ..

چندتا پسر داشتن رد میشُدن .. پیرزنه اومده میگه زشته برو خونتون :|

نمیدونست ب کی گیر بده ب من گیر داد .. منم برگشتم نیگاش کردم گفتم باشه الان میرم ..

بعد دوباره گفتم دارم میرم :|

الان تو راهم :|

نیگا دارم میرم آ .. تُ راه چند قدم دیه رسیدم ..

در خونه باز کنم :|

خُ ..

دیه رسیدم خونه :|| چپ چپ نیگامـ کرد رَف :|

بعد از چند دقیقه دیدم با ی پیرمرده سلامـ کرد دست هم بهش داد ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _گـفتگـوی آزاد 212 _ 73
 سپاس شده توسط Mason ، Brooklyn Baby
خدافظ ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs ، Wanton ، ըoφsիīkα
(08-10-2014، 15:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز داشتم میرفتم کلاس .. :|

داییم اومده میگه بیا با ماشین ببرمت ..

پیرمرده برگشته میگه جوونم جوونای قدیم ..

:|

امروز قرار بود مامانم بیاد دُنبالم ..

جلو دَر مُنتظر مامانم وایستاده بودم با دوستم بعد مدرسه ما چون وسطه میدونه و رفت و اومد پسرا و همه کُلن زیاده ..

چندتا پسر داشتن رد میشُدن .. پیرزنه اومده میگه زشته برو خونتون :|

نمیدونست ب کی گیر بده ب من گیر داد .. منم برگشتم نیگاش کردم گفتم باشه الان میرم ..

بعد دوباره گفتم دارم میرم :|

الان تو راهم :|

نیگا دارم میرم آ .. تُ راه چند قدم دیه رسیدم ..

در خونه باز کنم :|

خُ ..

دیه رسیدم خونه :|| چپ چپ نیگامـ کرد رَف :|

بعد از چند دقیقه دیدم با ی پیرمرده سلامـ کرد دست هم بهش داد ._.

خخخخخخخ :V

پیرمرد پیرزنا اعصاب ندارن .. :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ســلامــ ..

جمــعــِ روز خــوبیــه ..( :
(08-10-2014، 15:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: -_-

JG ._.
Fl ._.
کوفت :/

-_-
(08-10-2014، 15:55)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:53)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: H.N.N ( ..)

-_-

JG ._.

(08-10-2014، 15:51)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:44)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:42)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ! _گـفتگـوی آزاد 212 _ 73

اصغره اسمش ._.

پووف خابم نبرد -_-

شلغم من از تو پرسیدم!?Dodgy
فقد گفتم در جریان باشی (.. )
تو کی هستی اصلا?من این جدیدا رو خوب نمیشناسم!Huh
جدید نیستم :/

تو خیلی وخته نیومدی ._.

فاطمه !
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، pegah-p ، ըoφsիīkα
(خوانده نشده 0، مجموع 0)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.axgig.com/images/26793710801787302294.png این تَصویر زیباست :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _گـفتگـوی آزاد 212 _ 73
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سابوليكمBlush

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان