امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گـفتگـوی آزاد 212 _

(08-10-2014، 15:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فضا .. :v

من برم مزاحم نشم هوم ؟ :>
برو (..)

نقل قول: خیلی ._.
HNN ^_^

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(08-10-2014، 15:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی مرضی ؟

تُ خوبی .. ؟!

نه حوصله فلش رو دیه ندارم لامصب سپاسام نمیدونم چرا کار نمیکُنه . غیر از اون ارسالام طول میکشه تا ارسال شه برا تُ هم همینجوره ؟

علوم امروز ریدم توش مرضی نُچ نُچ .. زنیکه برگشت گُفت خانوم ضفا از شما دیگه انتظار نداشتم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _گـفتگـوی آزاد 212 _ 66
 سپاس شده توسط Mason ، Brooklyn Baby
(08-10-2014، 15:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو (..)
کثافت .-.

لیاقت نداری -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(08-10-2014، 15:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی مرضی ؟

تُ خوبی .. ؟!

نه حوصله فلش رو دیه ندارم لامصب سپاسام نمیدونم چرا کار نمیکُنه . غیر از اون ارسالام طول میکشه تا ارسال شه برا تُ هم همینجوره ؟

علوم امروز ریدم توش مرضی نُچ نُچ .. زنیکه برگشت گُفت خانوم ضفا از شما دیگه انتظار نداشتم :|

هیمم .. :|

واس من درسته -_- فدا سرت :V

واقا ؟ >_< اشکالی نداره منم ریاضی تر زدم :||

امتحان کوییز :|

خاک تو سرم خنگ شدم :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(08-10-2014، 15:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو (..)
کثافت .-.

لیاقت نداری -_-
خو نرو (..)--+

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason
(08-10-2014، 15:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی کِ پوففف .. حرفشو نَزن :|

من کُلن خنگ شُده بودم امروز اصن حالم خوب نبود .. سرما خوردگی زده ب مُخم .. دو هفتس سرما خوردم خوب نمیشه لامصب :/
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
امروز مدرسه چ روزی بود :>
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(08-10-2014، 15:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 15:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی کِ پوففف .. حرفشو نَزن :|

من کُلن خنگ شُده بودم امروز اصن حالم خوب نبود .. سرما خوردگی زده ب مُخم .. دو هفتس سرما خوردم خوب نمیشه لامصب :/

خخخ :| .. !

منم گلوم داره میترکه >_< !

با این وضع دیروز 3 تا بستنی و چیپس و پفک خوردم -_-

فاطمه گُف نخورا .. :| گوش ندادم >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(08-10-2014، 15:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ :| .. !

منم گلوم داره میترکه >_< !

با این وضع دیروز 3 تا بستنی و چیپس و پفک خوردم -_-

فاطمه گُف نخورا .. :| گوش ندادم >_<

مَن اتفاقن بستنی میخورم خوب میشم :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
NN ._. ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 183 مهمان