امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگـوی آزاد 211 _

(07-10-2014، 14:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز زنگ ورزش چون بارون میومد والیبال بازی کردیم :|

فهمیدم پنجه زدنم خیلی گنده :v
سرویس خیلی حاله ._.
آگهی
(07-10-2014، 14:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:16)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:07)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:02)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امروز کتاب علومو میدیم هار هار میخندیدم._.*

پسرای بدبخ._.*ناموسشون افتاده دس مردم!

سلام هانی!

واااااای ما امروز علوم داشتیم
معلممو میدیدم خندم میگرفت .________.

خوبی؟

ماهم>.<
فقط منتظرم اون روز برسه اون سوالو داد بزنما._.*

من فقط موندم چجوری میخوان امتحان بگیرن!
دختر +پسر = نی نی!Big Grin

منم میخوام بنر ک** رو درست کنم بزنم به دیوار!
من گندشو میکشم میزنم تو راهرو/:

بسه بسه جمش کن بابات اومد! .______.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 215
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
عه چرا کیا :| ؟؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~
از طرف اداره بابام اینا به خاطر کارنامه پارسالم بم 200تومن پول دادن>.<
از فردا میرم ولخرجی>.<خودمو ج* میدم باش!
 سپاس شده توسط *نیوشا*14
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=181348

یه کامنت بزارید پوکیدم از بس هیچکی نیومد :|
_ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 215
میترا تحقیقو انجام نداده بودم :| !
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(07-10-2014، 14:22)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:16)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:07)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااای ما امروز علوم داشتیم
معلممو میدیدم خندم میگرفت .________.

خوبی؟

ماهم>.<
فقط منتظرم اون روز برسه اون سوالو داد بزنما._.*

من گندشو میکشم میزنم تو راهرو/:

بسه بسه جمش کن بابات اومد! .______.

خو بابام باشه._.*
بابا ب این باحالی._.*
(07-10-2014، 14:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز شروع کرد -_-
باز شروع کرد -_-

frost بهش اخطار بده >_<

من نمیخوام اخطار بدم مجبور میکنید -_-

پوففف .. >_<
مگه نویسنده ها میتونن اخطار بدن :|||| ؟
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، ρѕуcнσραтн
(07-10-2014، 14:22)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چرا کیا :| ؟؟

طولانیه!بیخیال گذشت...
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(07-10-2014، 14:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا تحقیقو انجام نداده بودم :| !
خب خاک بر سرت :| ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 125 مهمان