امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگـوی آزاد 211 _

(06-10-2014، 21:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2014، 21:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان این آواتارتو خیلی دوس دارمممم ^___^*

._.

یاد y میفتم ..cry girl

کیی ؟ :|

:| فک کردم بت گفتم قبلا .. :|

گفتم بت >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
کیانا! (^_________________^)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 196
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
بابایAngel
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ×shima×
(06-10-2014، 21:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2014، 21:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2014، 21:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان این آواتارتو خیلی دوس دارمممم ^___^*

._.

یاد y میفتم ..cry girl

کیی ؟ :|

:| فک کردم بت گفتم قبلا .. :|

گفتم بت >_<
نگفتی ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 196
(06-10-2014، 21:22)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2014، 21:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاس هفتم و هشتمیا رو مدرسه بقلیمون میبینم مث کلاس اولیا هستن ._.
خیلی بچه ان ._.

درحالی که بعضیاشون از ماهم گنده ترن -_-

حد متوسط ندارن -_-

هشدمیا ماهن._.*
خف بمیر._.*
تو پسرا اینجوریه._.*
دخدرا تو این سن بزرگترن/:

دخترای سوم دبیرستان اندازه ما هستن :|
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
همش میرم تُ لیست دوستام میگه لیست دوستان شما در حال حاضر خالی می‌باشد . برای افزودن کاربر‌ها به لیست دوستان خود

از کنترل پنل کاربری خود استفاده کنید و یا به پروفایل کاربران مراجعه کنید .. :|

عادت ندارم با همچین وضعیتی :/
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 196
بیو پروفایلو حال کنید

ترکیب چندتا تکست :-)
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
تو نفسم بودی -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-10-2014، 21:35)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیو پروفایلو حال کنید

ترکیب چندتا تکست :-)
خداییش حال کردم._.

(06-10-2014، 21:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نفسم بودی -_-
آواتارت چه نازه^_^
(:
 سپاس شده توسط First Star ، Jack Daniel'ѕ ، ×shima×
(06-10-2014، 21:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نفسم بودی -_-

با کی ؟ :|
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 83 مهمان