امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگـوی آزاد 211 _

(06-10-2014، 20:13)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___________-

هــ ــ ـ ـ ـــع...!

دُخــدَر لـاشی نَدیـدِه بُـودیـم کِه دیـدیـم..!

.-.

بی تربیت -_-

نمیدونم چرا از آدمای بی ادب خیلی بدم میاد :|
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
هعیهعیهعی ._.

عبضی جوآب نمیده ._.*

نگرآن شدم اصن :||
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، ~KiAηA~
(06-10-2014، 20:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2014، 20:09)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2014، 20:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2014، 20:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوفف..بازم..لعنتی!

مهی!
این یارو دوستی نداره،چون زیاد با کسی حرف نمیزنه..
فک نکنم عاشق کسی باشه..
بزن مخو...

(06-10-2014، 20:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز عربی 20 شدم :-)

هو هوو هووو ^___^

منو بیست ؟؟؟

چقد زود امتحاناتون شرو شده...

عربی من همیشه بیسده/:

اوه اوه جوآب دآد :||||||||||

.___________.

(06-10-2014، 20:05)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تُـف تُـو ایـن زِنـدِگـی -______-

آخــی ._.

هِـی زِنـدِگی )=

چی شـُده اصد .. !؟ .-.

(06-10-2014، 20:10)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییبغ>.<

مهی این عکس جدیدش وسوسه بر انگیزه>.<

من این بشرو میخوام لعنتی._.*

کثـآفت خوش عکسم هس .ــ.**

.-.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
سـلام
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-10-2014، 20:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2014، 20:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا قیافه گرفدی._.آ

ایس پک._.*همون پسره دیگه ._.*

بهم بگو کی رو میگی :|

ای بابا._.*زایعس اخه._.*
منو مهی مدتهاس دوسش داریم._.*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
هـعـی :|

تــُف بـ این زِنــدگـی -ـــ-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ჩяσOσкєη ժяєαм
(06-10-2014، 20:14)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی._.*باش صبر میکنم...

عکسشو سیو کردم._.*

منم همینطـور D:
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، ~KiAηA~
هیمم ..

خدافس !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star
(06-10-2014، 20:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2014، 20:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2014، 20:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا قیافه گرفدی._.آ

ایس پک._.*همون پسره دیگه ._.*

بهم بگو کی رو میگی :|

ای بابا._.*زایعس اخه._.*
منو مهی مدتهاس دوسش داریم._.*

عـآره ._.*

وضعیت: آنلاین (در حال ارسال پیام خصوصی @ 08:36 PM)

T________T**
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(06-10-2014، 20:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2014، 20:13)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___________-

هــ ــ ـ ـ ـــع...!

دُخــدَر لـاشی نَدیـدِه بُـودیـم کِه دیـدیـم..!

.-.

خوتی :|

دخدره ی فُلـآن :|

ول کن..منظورش من بودم...

وات ده مَدِر؟

مهم نی..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 108 مهمان