05-10-2014، 18:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-10-2014، 18:04، توسط Brooklyn Baby.)
الان اگر شیوا مسابقرو کنسل نکرده بود من برنده میشدم .. :|
سلام نیایش (..)---+
سلام نیایش (..)---+
|
_ گـفـتگـوی آزاد 211 _ |
|||||||||||||||||||||||||||||
05-10-2014، 18:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-10-2014، 18:04، توسط Brooklyn Baby.)
الان اگر شیوا مسابقرو کنسل نکرده بود من برنده میشدم .. :|
سلام نیایش (..)---+
05-10-2014، 18:05
سلام مرضی خوبی؟|:
05-10-2014، 18:07
کدوم محمد رو میگه این خانوم گل؟
..و"خدایی"که دراین نزدیکی است... چه شبی بود و چه فرخنده شبی آن شب دور که چون خواب خوش از دیده پرید کودک قلب من این قصه ی شاد از لبان تو شنید : ”زندگی رویا نیست زندگی زیبایی ست می توان بر درختی تهی از بار ، زدن پیوندی می توان در دل این مزرعه ی خشک و تهی بذری ریخت می توان از میان فاصله ها را برداشت دل من با دل تو هر دو بیزار از این فاصله هاست “.. زیباست این زندگی با تو ، فقط با تو . زیباست لحظه های عاشقی ، با تو ، تنها در کنار تو. زیباست لحظه غروب ، با تو ، فقط به یاد تو. آن لحظه که با تو هستم ، بهترین لحظه زندگی ام است که دلم نمیخواهد آن لحظه بگذرد. دلم میخواهد آن لحظه که در کنار تو هستم هیچگاه به پایان نرسد. زیباست این زندگی در کنار تو ، فقط با عشق تو محمدم تودنیا فقط یکی هست که از ته دلم دوسش دارم و جونمو بهش میدم. همه میدونن کیه ✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ عشقمღ♥ღمحمدღ♥ღ.✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ ✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ (●̮̮̃•̃)..(●̮̮̃•̃) /█\ ♥/█\ ............♥#########♥ ......♥#############♥ ....♥###############♥ ..♥#################♥..................♥###♥ ..♥##################♥..........♥#########♥ ....♥#################♥......♥#############♥ .......♥################♥..♥###############♥ .........♥################♥################♥ ...........♥#######محمددوستت دارم یه دنیااااااا#######♥ ..............♥############################♥ ................♥#########################♥ ..................♥######################♥ ....................♥###################♥ ......................♥#################♥ ........................♥##############♥ ...........................♥###########♥ .............................♥#########♥ ...............................♥#######♥ .................................♥#####♥ ...................................♥###♥ .....................................♥#♥ .......................................♥ .......................................♥ .....................................♥ ...................................♥ .................................♥ ..............................♥ ............................♥ .........................♥ ......................♥ ..................♥ .............♥ .........♥ ......♥ ....♥ ......♥......................♥...♥ ..........♥.............♥............♥ ..............♥.....♥...................♥ ...................♥.....................♥ ................♥......♥..............♥ ..............♥.............♥....♥ .............♥ ...........♥ ..........♥ .........♥ .........♥ ..........♥ ..............♥ ...................♥ ..........................♥ ...............................♥ .................................♥ .................................♥ ..............................♥ .........................♥ ..................♥ .............♥ .....♥ ...♥. دیــدگــانــت را نبنـــــــــــــــــــــــد ، نگــاهت را ندزد ، تو که مــــــــــــــیــدانی آیـــهـ آیــــهـ ی زنــدگیــــــــــم از گـوشــــه ی چـشــــــــمانت تـلاوت مــــی شـــود. آنجا که نام مــــهــــدی(عج)نیسـت قرار نه فــــــــــــــــــــــــرار باید کــــــــــــــــــــــــــر (05-10-2014، 18:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بست این فلش؟
05-10-2014، 18:09
(05-10-2014، 18:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جونم ؟
05-10-2014، 18:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-10-2014، 18:13، توسط Brooklyn Baby.)
(05-10-2014، 18:03) frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بست این فلش؟ [/quote] نه برای نویسنده هاس .. :|
05-10-2014، 18:12
کسر منفی 12 سی و پنجُم - کسر مثبت 11 جهل و دو جوابش چیه ؟ :/
مرضی تُ بوگو :|
05-10-2014، 18:13
(05-10-2014، 18:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه برای نویسنده هاس .. :| [/quote] نمیدونی مسابقه ی بست این فلش چی شد؟
05-10-2014، 18:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-10-2014، 18:15، توسط Brooklyn Baby.)
اه خراب کردم نقل قولو .. :|
(05-10-2014، 18:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کسر منفیش میشه منفی 12، 36 اُم دیگه .. :| آخ ببخشید رُکی حواسم نبود جوابتو بدم >_< خوبی ؟ ^_^
05-10-2014، 18:15
(05-10-2014، 18:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کاغذ خودکارداشتم حل میکردم:|
05-10-2014، 18:15
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-10-2014، 18:16، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(05-10-2014، 18:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. :|||||||| نیگا ( - 12 ، 35 ـاُم ) - ( 11 ، 42 ـاُم ) = ؟ :| (05-10-2014، 18:15)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میدونم :| من فقد نمیدونم ب چی هم مخرجشون کنم :|||
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|